Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Vakantiepark Bad Bentheim

Duitsland - Nedersaksen - Bad Bentheim

Aanbieder: Vakantiepark Bad Bentheim Roompot

Vakantiepark Bad Bentheim - Duitsland

Een vakantie naar Bad Bentheim is vlak over de grens, maar toch even helemaal anders dan Nederland. Bij Vakantiepark Bad Bentheim ben je er echt even helemaal tussenuit zonder dat je de hele dag in de auto hoeft te spenderen. Geniet van de Duitse gezelligheid in de pittoreske dorpjes en ga op avontuur in de oerbossen van de regio. Bezoek de indrukwekkende burcht en ontdek het glooiende landschap van de omgeving. 

Een historische omgeving

Het oude centrum van Bad Bentheim straalt samen met de heuvelachtige omgeving een en al historie uit. Er zijn diverse burchten en zelfs kastelen te vinden in de omgeving. Ook op het park ervaar je een historische setting met een stijlvol centraal gebouw omringd door traditionele villa's. Deze zijn overigens wel voorzien van alle moderne gemakken. Wandel tussen de eeuwenoude bomen het park op en kom even helemaal tot rust in de natuurrijke omgeving van het park.

Wat te doen in de omgeving?

Om de omgeving van Vakantiepark Bad Bentheim beter te leren kennen kun je beginnen met een wandeling door het Bad Bentheimer Wald. Breng hierna een bezoek aan de imposante burcht van Bad Bentheim en neem pauze bij de traditionele Gaststätte. Dit is een authentiek restaurant waar de rookworst en Weißbier erg goed smaakt. Een uitstapje naar Munster kan tijdens een vakantie naar Bad Bentheim ook niet ontbreken!

Alle accommodaties van Vakantiepark Bad Bentheim: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Bad Bentheim

Prijzen vergelijken

Vakantiepark Bad Bentheim is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Bad Bentheim