Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Warsberg

Landal Warsberg

Duitsland - Saarland - Saarburg

Aanbieder: Landal Warsberg Landal

Landal Warsberg

Landal Park Warsberg heeft een prachtige, hoge ligging, midden tussen de wijngaarden bij de rivier de Saar. Het park omvat 145 comfortabele bungalows, maar er is ook een campinggedeelte met stacaravans en campingplaatsen. De faciliteiten omvatten behalve het zwembad onder meer een restaurant met gezellig terras, een snackbar, een bistro met zonneterras en een fijne parkshop.

Van alles te doen

Op het park is van alles te doen! Natuurlijk is er het overdekte zwembad met glijbaan en peuterbad. Terwijl de kinderen lekker aan zwemmen zijn, kun jij lekker ontspannen in het Turkse stoombad, de whirlpool of de infraroodcabine. 

Voor de kinderen zijn er veel mogelijkheden voor vermaak. Zo kunnen ze de Adventure App gebruiken om een spannende ontdekkingstocht over het park te maken of een virtuele boomhut te bouwen. Mocht het een keer slecht weer zijn, dan kunnen er knutselmaterialen en bouwpakketten opgehaald worden bij het Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie. Verder is er een indoor speelplaats en de Bollo Club en buiten zijn er ook speeltuinen, een minigolf en fietsverhuur. 

Omgeving verkennen

Aan de voet van het park ligt het knusse stadje Saarburg. Ook daar is van alles te beleven. Ga lekker lunchen met uitzicht op de waterval, maak een ritje op de zomerrodelbaan en ontdek de indrukwekkende burchtruïne en bewonder je de waterval. In Triererland zijn vele oude dorpjes die je kunt gaan verkennen, of rijd naar het drielandenpunt op de grens van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg en de steden Metz en Luxemburg over de grens.

Alle accommodaties van Landal Warsberg: Bekijk nu >
Bekijk Landal Warsberg

Prijzen vergelijken

Landal Warsberg is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Landal Warsberg