Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Hansa Park Resort am Meer

Hansa Park Resort am Meer

Duitsland - Sleeswijk-Holstein - Sierksdorf

Aanbieder: Hansa Park Resort am Meer Roompot

Hansa Park Resort am Meer - Duitsland

Verblijf in een van deze gezellige huisjes aan de Oostzee in het noordoosten van Duitsland. Het vakantiepark ligt direct naast het attractiepark HANSA-PARK aan de overkant van het spoor voor een avontuurlijk dagje uit. Maar er is nog veel meer te beleven in de omgeving. Ontdek de regio via de vele wandelroutes die zijn uitgestippeld vanaf het Hansa Park Resort am Meer. Geniet van de natuur en van het attractiepark tijdens een vakantie voor het hele gezin!

Ligging aan zee

Hansa Park Resort am Meer ligt ideaal aan het strand van de Oostzee. Een dagje strand kan dan ook tijdens een vakantie niet missen! Er zijn mogelijkheden om te kitesurfen of te waterskiën op de Süseler See. De omgeving van het park leent zich perfect om te wandelen of fietsen. Bij het strand van Sierksdorf wordt er dagelijks vers gevangen vis geserveerd bij diverse restaurants. Na een dagje aan het strand kom je weer fijn thuis in jouw huisje op het park.

Het Hansa Park

De mooie natuurlijke omgeving vol wandelroutes en fietspaden is een bonus naast de andere reden om Hansa Park Resort am Meer te bezoeken: het attractiepark dat vlak bij dit vakantiepark ligt. Het HANSA-PARK ligt aan de andere kant van de spoorlijn op wandelafstand van het park. Het familiepark heeft meer dan 125 attracties en 11 themawerelden om te verkennen. Een ideale dag weg voor het hele gezin met unieke shows en 46 hectare aan tuinkunst. 

Alle accommodaties van Hansa Park Resort am Meer: Bekijk nu >
Bekijk Hansa Park Resort am Meer

Home > Vakantieparken > Hansa Park Resort am Meer