Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > LEGOLAND Feriendorf

LEGOLAND Feriendorf

Duitsland - Beieren - Günzburg

Aanbieder: LEGOLAND Feriendorf TUI

Legoland Feriendorf

Legoland Feriendorf is hét vakantiepark gelegen bij Legoland in Duitsland. Voor de echte Legofans is dit natuurlijk een ware droom die uitkomt. Legoland bevindt zich op slechts 200 meter van het vakantiepark. Er valt zoveel te zien en te bevelen in Legoland, dat je hier best meerdere dagen over kunt doen. En wat is er dan beter dan vlakbij te blijven slapen? Naast het bezoeken van Legoland zijn er op het park nog tal van andere activiteiten om je vakantie mee in te vullen. 

De accommodaties op het park

De kamers van Legoland Feriendorf zijn zeker uniek te noemen! Compleet in de stijl van Lego zijn de huisjes ingericht en gethematiseerd. Zo zijn er heuse piratenkamers, maar ook kasteelkamers en huisjes in Egyptische stijl. Iedere accommodatie is van alle gemakken voorzien, zoals wifi, fijne bedden, een nette badkamer. Er zijn kamers met losse bedden en stapelbedden en iedere accommodatie is voorzien van een kluisje en een koelkast. 

Activiteiten en faciliteiten van Legoland Feriendorf

Van al dat speelplezier in het attractiepark krijg je natuurlijk honger. Gelukkig kun je dan terecht in één van de twee restaurants. Ook kun je een potje midgetgolfen in de geheel gethematiseerde midgetgolfbaan. Ga je liever bowlen? Dit kan ook op de gethematiseerde bowlingbaan op het park. Voor de kinderen is er een animatieteam aanwezig die de kids mee op avontuur neemt en er zijn op het vakantiepark verschillende speelplaatsen waar zij lekker kunnen klimmen en klauteren. 

Alle accommodaties van LEGOLAND Feriendorf: Bekijk nu >
Bekijk LEGOLAND Feriendorf

Prijzen vergelijken

LEGOLAND Feriendorf is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > LEGOLAND Feriendorf