Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Sonnenberg

Landal Sonnenberg

Duitsland - Rijnland-Palts - Leiwen

Aanbieder: Landal Sonnenberg Landal

Landal Sonnenberg

Het idyllisch gelegen Landal Sonnenberg bevindt zich op een bergplateau, omringd door bos, wijnvelden en schilderachtige dorpjes. Het is een groot park met 215 bungalows, 29 appartementen en een campinggedeelte met stacaravans en campingplaatsen. Bovendien ligt het park aan de Moezel, waar op rivierhelling de druiven voor de befaamde Moezelwijnen groeien. 

Prachtige omgeving

Deze streek leent zich natuurlijk voor avontuurlijke bezigheden, zoals paardrijden, golfen, parachutespring en zelfs ballonvaren of zweefvliegen! Zo ontdek je de omgeving van grote hoogte. Breng ook een bezoek aan de wijnboeren en ga wijnproeven in de gezellige dorpjes. Het kan allemaal vanuit Landal Sonnenberg.

Op het park

Maar ook op het terrein van Landal Sonnenberg is er veel te doen en te beleven. In het zwembad beleef je met je gezin spannende momenten in de stroomversnelling. Natuurlijk is er ook een glijbaan en een peuterbad. Terwijl jullie in het huisje ontspannen (of in de wellness), gaan je kinderen op ontdekkingstocht. De speeltuin, het indoor speelparadijs, de airtrampoline en de herten zorgen voor vermaak en verder is er nog de Bollo Club, waar ze souvenirs kunnen knutselen en ander leuke dingen kunnen doen. Voor jong en oud is er nog veel meer te beleven. Zo is er de indoor klimwand en het klimpark, de entertainmenthal, de bowlingbaan, Adventure Golf. Krijg je honger? Ga dan lekker naar het restaurant, de bistro of de snackbar. Verder is er een parkshop en zelfs een vinotheek!

Alle accommodaties van Landal Sonnenberg: Bekijk nu >
Bekijk Landal Sonnenberg

Prijzen vergelijken

Landal Sonnenberg is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Landal Sonnenberg