Landal Dwergter Sand

Duitsland - Nedersaksen - Molbergen

Aanbieder: Landal Dwergter Sand Landal

Landal Dwergter Sand - Duitsland

Verblijf op een comfortabele manier in een natuurrijke omgeving in Oldenburger Munsterland, wat onderdeel is van Nedersaksen in Duitsland. Het vakantiepark ligt midden in het bos- en heidegebied van Thülsfelder Talsperre stuwmeer. Dit betekent eindeloze wandelroutes en fietspaden om de omgeving beter te leren kennen. Verblijf in de luxe bungalows die geschikt zijn voor stelletjes, gezinnen of zelfs hele vriendengroepen en geniet van een topvakantie bij Landal Dwergter Sand!

Vlak over de grens

Niet de hele dag in de auto, maar er toch even echt tussenuit. Bij Landal Dwergter Sand verblijf je op nog geen uur rijden vanaf de Nederlandse grens. Je verblijft in comfortable bungalows die als uitvalsbasis dienen tijdens het ontdekken van de mooie omgeving. Of je nou van wandelen houdt, een natuurliefhebber bent of van complete rust houdt. Op dit vakantiepark beleef je het perfecte uitje voor het hele gezin. 

Wat is er te doen in de omgeving?

Naast het overdekte zwembad, kun je op een mooie dag een duik nemen in het recreatiemeer bij het vakantiepark. Bezoek ook het indrukwekkende Slot Clemenswerth, een cutureel hoogtepunt en een eeuwenoud monument. Ook leuk om te bezoeken is het typische Noord-Duitse stadje Cloppenburg, wat bekend staat om de uitstekende gastvrijheid. Na een dag in de omgeving kom je weer helemaal tot rust bij de spa van Landal Dwergter Sand en laat je je verwennen met een massage. 

Alle accommodaties van Landal Dwergter Sand: Bekijk nu >
Bekijk Landal Dwergter Sand

Prijzen vergelijken

Landal Dwergter Sand is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Landal Dwergter Sand