Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Tennenbronn

Vakantiepark Tennenbronn

Duitsland - Baden-Württemberg - Tennenbronn

Aanbieder: Vakantiepark Tennenbronn Vacanceselect

Vakantiepark Tennenbronn

Vakantiepark Tennenbronn ligt midden in de natuur; in het hart van het Zwarte Woud. De naam is afgeleid van de omgeving; een brongebied tussen de dennen. De prachtige natuur om je heen is de ideale omgeving om even lekker tot rust te komen. Iedereen kan hier heerlijk vakantie vieren, maar vooral voor de wandelliefhebbers is het een favoriete vakantiebestemming. Vergeet dus vooral je wandelschoenen niet!

Water- en speelplezier

Op vakantiepark Tennenbronn zul je van de kinderen weinig last hebben, zij vermaken zich wel op de vele speelruimten op het park. Er zijn verschillende speeltuinen aangelegd waar er urenlang kan worden geschommeld, gespeeld en van de glijbaan kan worden gegleden. Ook zijn er verschillende zandbakken te vinden waar er heerlijk met zand gespeeld kan worden. Doe dus ook zeker je emmertje en schep in je koffer en maak het mooiste zandkasteel van het park! De waterratten kunnen terecht in zwembaden buiten het vakantiepark; overdekt op 13 km afstand of in de openlucht op 14 km afstand. 

Wat is er te doen in de omgeving?

Naast de lange wandelingen in de bossen en natuur van het Zwarte Woud valt er nog veel meer te beleven! Zo kun je de omgeving gratis ontdekken met het openbaar vervoer. Boek bijvoorbeeld een treinreis door de omgeving en je zult je ogen uitkijken. Breng eens een bezoek aan de wilde dieren in het Schwarzlanderpark. De echte avonturiers kunnen hun hart ophalen in de rodelbaan van het Steinwasenpark en tot slot is er een museum in de buurt waar je allerlei soorten sieraden en juwelen kunt bewonderen.

Alle accommodaties van Vakantiepark Tennenbronn: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Tennenbronn

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Tennenbronn