Landal Hochwald

Duitsland - Saarland - Kell am See

Aanbieder: Landal Hochwald Landal

Landal Hochwald

De naam zegt het al: Landal Park Hochwald ligt hoog en midden in de bossen. Natuurliefhebbers zijn hier helemaal op hun plek, want in het bos is er altijd wat te zien en te beleven. Maar ook de sportieve vakantieganger komt hier volop aan zijn trekken. Boek een van de comfortabele bungalows en ontdek zelf de omgeving Saar/Hunsrück!

Natuur, cultuur en historie

In het gebied waar Landal Hochwald ligt kun je nog veel sporen zien die door de Romeinen en Kelten zijn achtergelaten. Je kunt de omgeving wandelend verkennen, of met een mountainbike de bossen intrekken. Ga een dagje cultuur en historie snuiven in de oudste stad van Duitsland, Trier. Ga op ontdekkingstocht naar de schilderachtige dorpjes, imposante kastelen en de waterval, of rijd wat verder en ga de grens naar Luxemburg over. Wil je dichterbij blijven? Vanaf het park loop je het pad de heuvel af tot aan het stuwmeer. Hier kun je vissen, picknicken en van de zon genieten. 

Genoeg faciliteiten om je uren te vermaken

Op het park zelf is er het zwembad en een groot indoor speelparadijs waar de kinderen zich uren vermaken. Neem plaats aan een tafeltje in het restaurant van Landal Hochwald en geniet van het heerlijke eten en het prachtige uitzicht. Andere faciliteiten zijn een parkshop, voorzieningen voor bowlen, minigolfen, vissen, waterfietsen en er is een entertainment team. In de winter kun je zelfs rodelen, schaatsen en langlaufen!

Alle accommodaties van Landal Hochwald: Bekijk nu >
Bekijk Landal Hochwald

Prijzen vergelijken

Landal Hochwald is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Landal Hochwald