Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Center Parcs Park Nordseeküste

Center Parcs Park Nordseeküste

Duitsland - Mecklenburg-Voor-Pommeren - Butjadingen

Aanbieder: Center Parcs Park Nordseeküste Center Parcs

Center Parcs Nordseeküste - Duitsland

Op vakantie in het noorden van Duitsland naar de geweldige regio Mecklenburg Voor-Pommeren. De regio grenst voor een groot deel aan de Oostzee, waar kraakhelder zeewater en oneindig veel stranden samenkomen. Verken ook een van de gezellige Hanze-steden die een terugblik geven aan de glorieuze handelsperiode van Duitsland. Verken de schitterende natuur en kom weer fijn thuis bij jouw huisje op Center Parcs Nordseeküste. 

Genieten voor het hele gezin

Vanuit jouw cottage op Center Parcs Nordseeküste stap je zo het Friesenstrand van de waddenzee op. Vanaf hier kun je kilometers uitkijken over het wad. Ook kun je onder begeleiding van een gids over het wad lopen en leer je meer over dit UNESCO-wereldnatuurgebied. Na een dag aan het water van de zee, neem je een duik in het verwarmde water van het subtropische zwemparadijs van het park en je sluit de dag samen af bij de bowlingbaan. 

Spa en wellness

Na een dagje in de natuur, op het strand of met de kids op stap naar een van de gezellige steden, kun je genieten van een heerlijke massage of andere behandeling bij de spa van het park. Kom lekker tot rust na een sportieve dag met een middagje of avondje in de sauna. Terwijl de kinderen zich vermaken bij de Kids Club of in de speeltuin neem jij een Turks stoombad en geniet je van de aangename warmte. 

Alle accommodaties van Center Parcs Park Nordseeküste: Bekijk nu >
Bekijk Center Parcs Park Nordseeküste

Prijzen vergelijken

Center Parcs Park Nordseeküste is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Center Parcs Park Nordseeküste