Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Center Parcs Park Eifel

Center Parcs Park Eifel

Duitsland - Rijnland-Palts - Vulkaneifel

Aanbieder: Center Parcs Park Eifel Center Parcs

Center Parcs Park Eifel

Center Parcs Park Eifel ligt op een unieke locatie: het is eigenlijk vulkaanlandschap, maar lijkt meer op ‘het land van melk en honing’! De omgeving vraagt er gewoon om ontdekt te worden; te voet, op de fiets en in de winter op de langlauf latten. Doe vooral ook even fraaie steden Cochem en Nürburg aan, waar je de imposante kastelen kunt bezoeken!

Het buitenland naast de deur

Deze schitterende locatie is aan de oostkant van Duitsland en is daarom lekker dichtbij. Vanuit je comfortabele, vrijstaande cottage (de VIP cottages hebben zelfs een privésauna!) geniet je van het prachtige, heuvelachtige kraterlandschap en de unieke natuur boven de Heilbachsee. Op het park ben je van alle gemakken voorzien en is er van alles te beleven. Zo zijn er tal van sportvoorzieningen: voetbal, boogschieten, squash, kickbiken en meer. Of doe met het hele gezin mee aan een spannend spel geocaching! 

Veel te doen voor kinderen

Je kinderen zullen zich op Center Parcs Park Eifel nooit vervelen. Er is zoveel te doen! Van een kidssafari tot een workshop wax hands of een eigen knuffel maken en van pony rijden tot de speelhoek. Daarnaast is er ook altijd Orry & vrienden met talloze leuke activiteiten. Jijzelf kunt in die tijd lekker ontspannen genieten van een massage of een goed boek. Lekker uit eten gaan met het hele gezin kan natuurlijk ook. Je zit dan op een overdekt terras waar het altijd mooi weer is!

Alle accommodaties van Center Parcs Park Eifel: Bekijk nu >
Bekijk Center Parcs Park Eifel

Prijzen vergelijken

Center Parcs Park Eifel is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Center Parcs Park Eifel