Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Vakantiepark Felsenhof

Duitsland - Rijnland-Palts - Gerolstein

Aanbieder: Vakantiepark Felsenhof TUI

Vakantiepark Felsenhof

Voor een weekendje weg of een wat langere vakantie ga je naar vakantiepark Felsenhof, met een prachtige ligging in het Duitse natuurgebied de Eiffel. Het is daarmee de ideale bestemming voor de liefhebber van een actieve vakantie en voor natuurliefhebbers. Op het park zelf is er ook van alles te beleven. Kortom, de ideale bestemming voor jong en oud!

Prachtig locatie

Vakantiepark Felsenhof heeft de perfecte locatie om een leuke vakantie te vieren. De Eiffel omvat oerbossen, kleine rivieren, helderblauwe meren en zelfs wat valleien. Verspreid over het landschap ontdek je schilderachtige dorpjes en op een uurtje rijden van het park liggen de bruisende steden Keulen en Trier. Heerlijk om daar een stads uitstapje naartoe te maken. 

Accommodatie en faciliteiten

In dit park kun je uit meerdere accommodaties kiezen. Zo kun je voor een bungalow of chalet kiezen, maar ook kamperen is mogelijk. Verder bevat het hele park wifi, zodat je altijd online kunt gaan. Tot slot vind je in vakantiepark Felsenhof een prachtig kinderzwembad, enkele speeltuinen, een midgetgolfbaan, een tennisbaan, een kinderboerderij en zelfs een overdekte speelhal. Qua entertainment kom je hier dus ook niets tekort!

Alle accommodaties van Vakantiepark Felsenhof: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Felsenhof

Prijzen vergelijken

Vakantiepark Felsenhof is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Felsenhof