Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Wilsumer Berge

Wilsumer Berge

Duitsland - Nedersaksen - Wilsum

Wilsumer Berge - Duitsland

Net over de Duitse grens, bij Coevorden, ligt het unieke vakantiepark Wilsumer Berge. De accommodaties en kampeerplekken liggen verborgen tussen de veelzijdige natuur. Je wordt omringd door weelderige bossen, eindeloze heidevelden en groene valleien. Hier kun je terecht voor een heerlijke vakantie met de hele familie of een romantische retraite waarbij je bijvoorbeeld in een glazen paleisje tussen de bomen overnacht!

Van camping tot glamping

Op Wilsumer Berge kun je, letterlijk en figuurlijk, alle kanten op. Wil je een budgetreisje met je vrienden in een tentje, een familievakantie in een lodge, of een romantische paar dagen midden in de natuur? Het kan allemaal. Het park biedt kampeerplekken, verschillende soorten lodges en glamping safaritenten. Helemaal uniek is de spiegellodge: een glazen huisje waarbij je het gevoel krijgt dat je bed gewoon buiten in het bos staat. Het is van alle gemakken voor zien en, geen zorgen, het bestaat uit spiegelglas zodat je niet van buiten naar binnen kunt kijken. Voor welke accommodatie je ook kiest, je ontbijt lekker te midden van het gezang van vogels en het zonlicht dat door de boomtoppen door sprankelt. 

Wat is er allemaal te doen?

Per verblijf op Wilsumer Berge krijg je per persoon een gratis toegangskaartje voor een zwembad in de buurt. Verder zijn er diverse sport- en spelfaciliteiten, een indoor klimhal en entertainment. Niemand hoeft zich hier dus te vervelen. Natuurlijk kun je ook in de omgeving wandelen, paardrijden, fietsen of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het prachtige kasteel Bentheim.

Alle accommodaties van Wilsumer Berge: Bekijk nu >
Bekijk Wilsumer Berge

Home > Vakantieparken > Wilsumer Berge