Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Roompot Domein Het Camperveer

Roompot Domein Het Camperveer

Nederland - Zeeland - Kamperland

Aanbieder: Roompot Domein Het Camperveer Roompot

Roompot Domein Camperveer: Luxe en ruimte aan het water

Roompot Domein Het Camperveer is een zeer bijzonder vakantiepark. De basis is Villa Helena, een statig appartementengebouw met een schitterende ligging aan de rand van het Veerse Meer. In het weelderig, groene landgoed eromheen ligt een vijftiental comfortabele, ruime villa’s. Door de ruime opzet geniet je overal van privacy en rust, terwijl het aangrenzende meer een bruisend walhalla is voor watersporters en ook de zee en het strand zijn niet ver weg.

Watersport en strandwandelingen

Aan het meer zijn verschillende aanlegsteigers, jachthavens en watersportvoorzieningen. Er is hier volop ruimte voor alle vormen van watersport: surfen, varen, zwemmen, duiken, waterskiën of wakeboarden. Ook is het uiteraard mogelijk om een boot te huren en daarmee de eilandjes te gaan verkennen. Op Roompot Domein Het Camperveer ben je ook nooit ver van het strand en de zee! Vooral het brede Banjaardstrand is heerlijk voor een gezonde dosis ‘zon-zee-strand’ in de zomer, en tijdens andere seizoenen kun je hier heerlijk wandelen en uitwaaien.

Wat is er nog meer te beleven?

Vanaf het Domein kijk je uit op het meer en aan de overkant zie je de levendige haven van Veere. Het is een leuk historisch stadje, ooit een echte handelsstad. Nu wandel je er door de kleine straatjes en duik je een restaurantje in waar je een portie verse mosselen of oesters bestelt. Ook leuk om te bezoeken is het vissersdorp Arnemuiden (wees niet verbaasd als je hier mensen in klederdracht tegenkomt) en het Deltapark Neeltje Jans. Om te shoppen en wat cultuur te snuiven ga je een dagje naar Middelburg, een van de leukste winkelsteden van Nederland!

Alle accommodaties van Roompot Domein Het Camperveer: Bekijk nu >
Bekijk Roompot Domein Het Camperveer

Home > Vakantieparken > Roompot Domein Het Camperveer