Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Zuiderzee

EuroParcs Zuiderzee

Nederland - Gelderland - Hulshorst

Aanbieder: EuroParcs Zuiderzee EuroParcs

EuroParcs Zuiderzee

Net als EuroParcs Bad Hoophuizen, ligt ook EuroParcs Zuiderzee aan het Veluwemeer. Hierdoor kun je vanuit dit park heerlijk zwemmen, relaxen én volop watersporten. Bovendien heeft EuroParcs Zuiderzee ook een fijn overdekt zwembad waardoor je ook hier een verfrissende duik kunt nemen. Ideaal ook voor als het een keer een dagje wat minder weer is.

Veluwemeer

Vanuit EuroParcs Zuiderzee loop je zo naar het Veluwemeer. Nog binnen 100 meter sta je op het fijne strandje met een breed stuk zand waar je lekker kunt liggen en waar de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltoestellen en op het beachvolleybalveld. Bij Watersportcentrum Windy Waters kun je leren zeilen, surfen of suppen. Neem een lesje of huur alleen het materiaal en ga zelf aan de slag.

Faciliteiten en huisjes op het park

Los van het fijne Veluwemeer op loopafstand, heeft EuroParcs Zuiderzee ook een zwembad en een wellnesscenter om even helemaal tot rust te komen. Voor een lekker hapje of drankje ga je naar de snackbar, de pizzaria of Restaurant Babbel Beach. In veel van de huisjes is een keuken aanwezig waardoor je ook gemakkelijk zelf iets kunt klaar maken. Kies bijvoorbeeld voor de Tiny Beach House, ga voor een strandvilla aan het water of ga voor het echte kamperen en huur een kampeerplaats, camperplaats of trekkersveld.

Alle accommodaties van EuroParcs Zuiderzee: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Zuiderzee

Prijzen vergelijken

EuroParcs Zuiderzee is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Zuiderzee