Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg

Nederland - Overijssel - Markelo

Aanbieder: Finspark Herikerberg Roompot

Finspark Herikerberg

Op een van de mooiste plekjes in Twente vind je dit mooie landgoed Finspark Herikerberg. Tijdens jouw vakantie op dit mooie park kun jij helemaal tot rust komen en genieten van de omliggende natuur. Je voelt je gelijk thuis dankzij de gastvrijheid van familie Woelders. Je verblijft in een van de ruime bungalows en je bepaalt zelf welke luxe je verwacht tijdens jouw vakantie. Vergeet niet nog even te ontspannen in de sauna, hier kom je helemaal tot rust en kun je de drukte van thuis achter je laten!

Helsinki of Hoeve?

Er zijn twee verschillende types bungalows. Zo heb je de luxueuze, vrijstaande Finse bungalow Helsinki. Deze is geschikt voor maar liefst 6 personen en beschikt over een grote tuin. Of je verblijft de gehele vakantie in de stenen bungalow genaamd Hoeve. Hier heb je een ruime tuin en de bungalow heeft 2 badkamers waar je kunt genieten van je privacy. Deze beide bungalows zijn gemaakt van een speciaal bouwsysteem waardoor ze ecologisch verantwoord zijn, energiezuinig en voornamelijk hun natuurlijke waarde blijven behouden.

Boerderij in de schijnwerpers!

Echte must sees in de nabije omgeving zijn de verlichte boerderijen. Met een route van 30 kilometer passeer je allemaal boerderijen die even in de schijnwerpers worden gezet met hun mooie verlichting, echt een plaatje om te zien! Als je een echte waterrat bent en van speelplezier houdt, is het een tip om te gaan vlotvaren bij Erve Brooks of een dagje te zwemmen in het buitenzwembad in de omgeving! Vissers kunnen hier ook volop genieten, aangezien je in Diepenheim kan Forellenvissen. Jong en oud heeft dus op het park en in de omgeving voldoende te doen voor een super geslaagde vakantie.

Alle accommodaties van Finspark Herikerberg: Bekijk nu >
Bekijk Finspark Herikerberg

Home > Vakantieparken > Finspark Herikerberg