Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Reevallis

Vakantiepark Reevallis

Nederland - Limburg - Vijlen

Aanbieder: Vakantiepark Reevallis Landal

Vakantiepark Reevallis

Vakantiepark Reevallis is een van het hoogstgelegen park in Nederland en je bent hier dan ook omringd door een heuvelachtige omgeving. Geniet van de rust die het park te bieden heeft en neem een kijkje in de leuke plaatsjes in Duitsland en België. Zo pak je drie landen in één vakantie!

Sportieve dag uit!

Als bezoeker van het vakantiepark kun je gebruik maken van alle faciliteiten die het naastgelegen park Landal Hoog Vaals te bieden heeft. Voldoende te doen op dit mooie park, want je kunt gebruik maken van het voetbalveldje, de tafeltennistafel en je hebt de mogelijkheid een balletje te slaan op de golfbaan. Verder voorziet het vakantiepark over mooie fietsroutes voor de leukste tochtjes. Er is dan ook fietsverhuur aanwezig bij de receptie, mocht het niet mogelijk zijn eigen fietsen mee te brengen. 

Bungalows

Je kunt bij Vakantiepark Reevallis al met twee personen verblijven in een van de mooie bungalows die het park aanbiedt. De bungalows bevinden zich in een groene omgeving waar je rondom je vrijstaande verblijf kunt genieten van alle rust. In sommige bungalows is het zelfs mogelijk om te beschikken over een eigen infraroodsauna, hoe lekker is dat! Er zijn bungalows beschikbaar tot en met 6 personen dus je kunt ook met een iets groter gezelschap komen!

Alle accommodaties van Vakantiepark Reevallis: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Ja zeker! Het park ligt in een bosrijke en groene omgeving waar je hele mooie fietstochten, maar ook wandeltochten kunt maken. 

Het park zelf beschikt niet over een zwembad, maar je kunt wel gebruik maken van het overdekte zwembad van Landal Hoog Vaals. Zo kun jij tijdens je vakantie toch lekker het water in plonsen.

Ja zeker! Je kunt bij dit park al een bungalow voor twee personen huren. Zo heb je dus precies de perfecte grootte voor tijdens jouw verblijf en hoef je niet onnodig kamers leeg te laten!

Landal Reevallis is gek op kinderen. Je kunt dan ook in de omgeving van Vaals op ontdekkingstocht of een kijkje nemen in de GaiaZOO in Kerkrade. Ook op het park is er gedacht aan de kleine vakantiegangers, hier vind je een zandbak en kleine speeltuin. 

In een bungalow kun je met maximaal 6 personen verblijven. Ben je van plan met een grotere groep te komen? Neem dan even contact op met de receptie, wellicht kunnen er meerdere huisjes bij elkaar in de buurt worden gereserveerd.

Bekijk Vakantiepark Reevallis

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Reevallis