Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Schuttersbos

Landal Schuttersbos

Nederland - Waddeneilanden (Terschelling) - Midsland

Aanbieder: Landal Schuttersbos Landal

Landal Schuttersbos

Landal Schuttersbos ligt op een ideale plek voor fietsers of wandelaars! Vanuit je accommodatie loop je zo in de verschillende bossen of duinen, loop je een wandelroute of ga je zelf op avontuur. Terschelling heeft een fietsnetwerk van 70 km waarmee je om heel het eiland kan fietsen. Het strand ligt om de hoek waar je dus heerlijk gebruik van maken tijdens jouw vakantie! En voor degene die van luxe houden: wist je dat sommige huisjes een infraroodsauna hebben? 

Faciliteiten

Neem een heerlijk ontbijt in jouw accommodatie door de broodjesservice die Landal Schuttersbos aanbiedt. Vervolgens kun je op avontuur met de fiets, ga je naar het strand of ga je zelfs zeevissen. De kinderen kunnen zichzelf heerlijk vermaken in de speeltuin of op het sportveld waar je bijvoorbeeld een potje kan voetballen! Wil je zwemmen maar laat het weer het niet toe? Maak dan gebruik van het overdekte zwembad De Dôbe, dat op ongeveer 6 kilometer van het park ligt.

Omgeving

Op het veelzijdige Terschelling verveel je je geen dag! Loop mee met de bijzondere wandeltocht Fjoertoer, die door de bossen, duinen, strand en de polder heen gaat. Ontdek de waddennatuur en ga bijvoorbeeld wadlopen met een ervaren gids! Wil je meer rust? Doe mee met yoga op het strand en wordt weer helemaal zen. Kom je met kinderen? Ga dan op pad met de vogelkaart! Hoeveel vogels spotten jullie er tijdens de vakantie in eigen land?

Alle accommodaties van Landal Schuttersbos: Bekijk nu >
Bekijk Landal Schuttersbos

Home > Vakantieparken > Landal Schuttersbos