Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Vakantieparken op Terschelling

Er is van alles te zien op Terschelling. Mooie diverse natuur, historische bouwwerken, kunst en nog veel meer. Waar je ook op het eiland bent, je ruikt overal de zee, hoort de meeuwen en voel je het koele briesje wat over het eiland blaast. Je hebt op Terschelling het echte eilandgevoel, waarbij niets hoeft, maar van alles mogelijk is. De reis begint in Harlingen. Hier kun je kiezen tussen de gebruikelijke bootreis van 2 uur of de sneldienst die je in 45 minuten naar de overkant brengt. Hierna kan het genieten beginnen! Ontdek wandelend de natuur, fiets langs de kust of bezoek een van de fijne restaurants of strandpaviljoens die het eiland te bieden heeft. Er zijn ook verschillende excursies te boeken. Als je je dan nog steeds verveelt, kun je meedoen aan de Terschelling Challenge waarbij alle hoogtepunten van het eiland in het licht worden gezet.

Accommodaties op Terschelling

Terschelling is rijk aan allerlei verschillende hotels, vakantieparken en andere accommodaties. Dit zorgt dat het altijd lekker "thuiskomen" is na een dag vol activiteiten of natuurlijk een dagje aan het strand. Een van de mooiste dingen om te ondernemen tijdens je bezoek is het te voet ontdekken van het eiland. Er is een mooi overzichtelijk wandelnetwerk aangelegd op Terschelling. Hierdoor kun je zo veel wandelen als je wilt en vind je elke keer weer iets nieuws. Maak bijvoorbeeld een wandeling langs de bunkers van Terschelling of maak een historische wandeling in West-Terschelling. Je kunt je eigen weg bepalen en uren wandelen. Ook is er een uitgebreid fietsnetwerk. Huur een fiets bij een van de vele verhuurders en trek eropuit! Na een dagje ontdekken, kom je weer heerlijk thuis bij jouw vakantiepark op Terschelling.

Excursies en activiteiten op Terschelling

Wat is er allemaal te doen op Terschelling? Er zijn echt talloze activiteiten te ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld paardrijden over het strand onder begeleiding van een gids voor beginners of gevorderden. Als dat niet spannend genoeg is, kun je gaan blokarten. Hierbij zeil je met een kart over het strand en laat je de wind het werk doen. Je kunt het tegen elkaar opnemen met paintballen of een fotoworkshop volgen. Als je wilt proeven van het echte leven op Terschelling kun je een dag mee garnalenvissen en zeehonden spotten. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om te zeilen. Of ga terug in de tijd in met een bezoek aan het bunkermuseum van het eiland. Neem tussendoor pauze bij een van de cafés, restaurants of brasseries. Na een mooie dag op pad kom je weer fijn thuis op jouw vakantiepark en kom je helemaal tot rust!

Aanbieders vakantieparken in Terschelling

Vakantieparken op Terschelling

Home > Alle vakantieparken per land en regio > Vakantieparken op de Waddeneilanden > Vakantieparken op Terschelling