Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal West Terschelling

Landal West Terschelling

Nederland - Waddeneilanden (Terschelling) - West-Terschelling

Aanbieder: Landal West Terschelling Landal

Landal West Terschelling

Landal West Terschelling is een appartementencomplex met een prachtig uitzicht op de duinen. Een tochtje fietsen, stukje wandelen, kitesurfen of een drankje doen op het terras, het kan allemaal in de omgeving van het park. Bezoek bijvoorbeeld het Wrakkenmuseum, waar je allerlei verzamelingen van inventarissen van scheepwrakken vindt. Is het wat minder weer? Dan kan je tegen betaling gebruik maken van een zwembad dat 300 meter van het park af is. En wist je dat sommige appartementen een eigen sauna tot hun beschikking hebben?

Faciliteiten

Kom je zonder fiets? Geen zorgen! Het park biedt fietsverhuur aan waarvan je gebruik kan maken tijdens je verblijf bij Landal West Terschelling! Trek je wandelschoenen aan en ga op pad en loop langs alle highlights van Terschelling. Op zoek naar meer avontuur? Ga dan kitesurfen of strandzeilen! Bovendien kun je heerlijk ontbijten, lunchen, dineren of een drankje doen in Brasserie de Bonte Piet! 

Omgeving

Op 1 kilometer van het park af vind je de oudste vuurtoren uit Nederland. Deze vuurtoren (De Brandaris) komt oorspronkelijk uit 1323, maar is helaas niet toegankelijk voor publiek, maar kun je natuurlijk wel van buiten bekijken. De haven in West-Terschelling is ook zeker een aanrader, kijk daar je ogen uit door de prachtige boten. Altijd al willen paardrijden op het strand of zeehonden willen spotten? Kom dan snel naar Landal West Terschelling en maak deze geweldige droom waar! Het veelzijdige Terschelling biedt van alles aan voor jong en oud!

Alle accommodaties van Landal West Terschelling: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Maximaal twee huisdieren per appartement. 

Bij het appartementencomplex zijn er pakeerplaatsen aanwezig.

Met de overstapboot vanuit Harlingen die naar Terschelling vaart. Vanuit daar kan je met het openbaar vervoer verder reizen of met eigen vervoer!

Bekijk Landal West Terschelling

Home > Vakantieparken > Landal West Terschelling