Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Résidence Terschelling

Nederland - Waddeneilanden (Terschelling) - Midsland

Résidence Terschelling – Terschelling

Terschelling is een van de prachtige Waddeneilanden die ons land rijk is en zeker een bezoekje waard. Résidence Terschelling is een goede uitvalsbasis voor wandelingen over het eiland. Het park biedt voldoende mogelijkheden om te ontspannen na een dagje avontuur en je kunt iedere ochtend van verse broodjes genieten dankzij de broodjesservice. Voor een echt eilandgevoel boek je een appartement bij Résidence Terschelling.

Appartementen met wellness

Résidence Terschelling heeft verschillende appartementen die je kunt boeken. De appartementen hebben een moderne inrichting en zijn geschikt voor twee tot tien personen. Je kunt kiezen voor een Deluxe appartement, deze zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Het grootste Deluxe appartement heeft vijf ensuite badkamers en is daarmee geschikt voor grote groepen van tien personen. Ook kun je kiezen voor een Wellness appartement. Deze verblijven beschikken over een sauna-/zonnehemelcombinatie, waardoor je optimaal kunt ontspannen. 

Op het park

Bij Résidence Terschelling weten ze wat ontspannen is. Er is een traditionele Finse opgietsauna aanwezig op het park, waarna je kunt afkoelen onder een koude stortdouche. Ook zijn er een Turks stoombad, een solarium en een binnenzwembad aanwezig. Daarnaast beschikt het park over fitnessfaciliteiten, zodat je ook nog in beweging kunt blijven tijdens je weekendje weg. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin en er is een lounge aanwezig waar je een kopje koffie of thee kunt drinken.

Alle accommodaties van Résidence Terschelling: Bekijk nu >
Bekijk Résidence Terschelling

Prijzen vergelijken

Résidence Terschelling is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Résidence Terschelling