Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Vlieduyn

Landal Vlieduyn

Nederland - Waddeneilanden (Vlieland) - Oost-Vlieland

Aanbieder: Landal Vlieduyn Landal

Landal Vlieduyn

Ontdek het waddeneiland Vlieland met jou verblijf bij Landal Vlieduyn. Spendeer een dag aan het mooie strand en wie weet zie jij in de verte een zeehond. Het park beschikt over 36 moderne appartementen, gratis bagageservice van en naar de haven en is slechts 300 meter van het strand, de duinen en het bos af. Het park is daardoor uitermate geschikt als je even lekker wilt wandelen of fietsen. 

Omgeving

Stap in de Vliehors Expres en ontdek de 'Sahara van het Noorden'. Het wordt zo genoemd, omdat de Vliehors een zandvlakte van maar liefst 20 km² is. Het Juttersmuseum 't Reddingshuisje is ook zeker een must-see, dit reddingshuisje is in 1997 officieel aangewezen als trouwlocatie dus wie weet maak je nog een bruiloft mee van een afstandje. Meedoen met de zeehondentocht kan natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw vakantie op Vlieland. Stap in een supersnelle rubberboot die maar liefst 40 mijl p/u gaan en maak kennis met de prachtige natuur rondom dit eiland.

Accommodaties, met sauna en sunshower?

De appartementen beschikken in het algemeen over een slaapkamer, badkamer, Nespresso koffiemachine en een was-/droogcombinatie. Wil je meer luxe in jouw verblijf in Landal Vlieduyn? Kies dan voor de types  2LA, en 2-4LA. In deze typen accommodaties is er een sauna en sunshower te vinden. Eet 's ochtends een heerlijk vers ontbijt met een mooi uitzicht op Vlieland en geniet van een heerlijke eilandvakantie in Nederland!

Alle accommodaties van Landal Vlieduyn: Bekijk nu >
Bekijk Landal Vlieduyn

Home > Vakantieparken > Landal Vlieduyn