Nautisch Centrum Scheveningen

Zuid-Holland - Nederland

Nautisch Centrum Scheveningen

Als je op zoek bent naar een vakantie in een van de bekendste badplaatsen van de Nederland, dan is Nautisch Centrum Scheveningen misschien wel de juiste plek voor jouw vakantie in eigen land. Hier geniet je van het maritieme karakter van Scheveningen en de jachthaven die voor je neus ligt. Ook is vanaf hier het bruisende Den Haag makkelijk te bereiken met de tram of auto. Zo kun je er ook een dag tussenuit om heerlijk te shoppen of cultuur te snuiven. 

Eindeloos plezier

Nautisch Centrum Scheveningen is de perfecte spot voor strand-, zon en watersportliefhebbers. Vanaf je ruime balkon heb je een prachtig uitzicht over de zee en het prachtige lichtbruine zand. Als het lekker weer is, kun je natuurlijk zelf plaats nemen op het strand om eens lekker bij te bruinen of een verfrissende duik in de zee te nemen. Daarnaast kun je vrijblijvend gebruikmaken van alle voorzieningen op Vakantiepark Kijkduin. Hier vind je een zwemparadijs met waterspeeltuin voor de kleintjes. Voor de iets oudere kinderen zijn er voetbaltoernooien en speurtochten. Vraag het personeel in het park om meer informatie over deze activiteiten. 

Overnacht in een appartement

Als je bij Nautisch Centrum Scheveningen boekt, heb je de keuze uit verschillende soorten appartementen. Zo kun je een appartement kiezen die bij jouw situatie aansluit, bijvoorbeeld met hoeveel mensen je het park wil bezoeken en het budget dat je te besteden hebt. De appartementen zijn geschikt voor 3 tot en met 8 personen. Deze beschikken over verschillende soorten voorzieningen en mate van luxe. Zo kun je kiezen voor een appartement met zeezicht, balkon en een heerlijk ligbad. Op aanvraag kun je ook over een bubbelbad of stoomdouche beschikken.

Bekijk Nautisch Centrum Scheveningen

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel