Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Résidence Klein Vink

Nederland - Limburg - Arcen

Aanbieder: Résidence Klein Vink Roompot

Résidence Klein Vink

Bij Résidence Klein Vink verblijf je in een van de bungalows of luxe villa's en dat midden in de natuur. Je kunt heerlijk bijkomen in het Thermaalbad Arcen en hier mag een wellnessbehandeling niet bij ontbreken. Je bepaalt zelf wat voor accommodatie je kiest tijdens je verblijf. Ga jij voor iets meer ruimte of voor een sauna? Er zijn zelfs speciale kindvriendelijke villa's, zodat je als ouders een zorgeloze vakantie beleeft.

Kano varen!

Tijdens je verblijf op Résidence Klein Vink is op het park en in de directe omgeving heel veel te beleven. Er is een grote golfbaan in de buurt en op het park zelf kun je glow-in-the-dark midgetgolfen. Er is voor de kleinere vakantiegangers een indoor - en outdoor speeltuin om lekker de hele dag te ravotten. Als je een echte waterliefhebber bent, is er een overdekt zwembad aanwezig én een buitenbad. In het natuurbad kun je ook heerlijk tot rust komen en voor de meer actieve middagen is er kanoverhuur aanwezig. Voor de kleinere medereizigers is er een kinderbad aanwezig, waar zij veilig in kunnen spatteren. Bij de receptie kun je vragen naar fietsverhuur en met mooie fietsroutes de omgeving verkennen. 

Mooie, ruime villa's

In verschillende vrijstaande villa's kun je al vanaf 4 personen verblijven. Er zijn zelfs villa's voor groepen van 16 personen en veel zijn voorzien van een sauna, hoe lekker is dat! In het restaurant kun je heerlijk bijkomen met een hapje en drankje. Op het terras geniet je nog een beetje van de zon en de kindertjes smullen van het Koos Konijn kindermenu. Er is voor de liefhebbers een afhaalservice of je kunt naar de snackbar. Mocht je nog boodschapjes nodig hebben is er een supermarkt om de laatste ingrediënten in huis te halen!

Alle accommodaties van Résidence Klein Vink: Bekijk nu >
Bekijk Résidence Klein Vink

Home > Vakantieparken > Résidence Klein Vink