Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Roompot ECO Grevelingenstrand

Roompot ECO Grevelingenstrand

Nederland - Zuid-Holland - Ouddorp

Aanbieder: Roompot ECO Grevelingenstrand Roompot

Roompot ECO Grevelingenstrand - Ouddorp

Voor een duurzame vakantie moet je bij Roompot ECO Grevelingenstrand (voorheen Qurios ECO Grevelingenstrand) in Ouddorp zijn. Dit relatief kleine park heeft oplaadpunten voor elektrische auto’s en er heerst een relaxte sfeer. Het park is omringd door natuur en met een beetje geluk spot je zelfs een zeehond. Bij Roompot ECO Grevelingenstrand kun je gegarandeerd je hoofd leeg maken. Naast deze rustige ligging, is het park ook niet ver verwijderd van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duivenland. Hier kun je naartoe om een terrasje te pakken of een hapje te eten.

Activiteiten

Roompot ECO Grevelingenstrand wordt omringd door prachtige natuur. Zowel bos als bloemweides en duinen, je komt alles tegen tijdens een wandeling door het gebied. Verder kun je de fauna van de omgeving eens goed bewonderen vanuit de vogelkijkhut. Wil je nog iets actiever zijn? Dan kun je uiteraard ook gaan zwemmen in het Grevelingenmeer of je huurt een supboard of kano bij de receptie.

Eco-vriendelijke lodges

Roompot ECO Grevelingenstrand bestaat uit een aantal eco-vriendelijke lodges voor maximaal vier personen. Deze lodges liggen direct aan het water, omgeven door de prachtige natuur van Kabbelaarsbank. Er is een hangmat om lekker te ontspannen en te luisteren naar het gezang van de vogels. Verder is elke lodge voorzien van een Weber barbecue, dus er kan iedere avond gezellig voor de lodge worden gegeten.

Alle accommodaties van Roompot ECO Grevelingenstrand: Bekijk nu >
Bekijk Roompot ECO Grevelingenstrand

Home > Vakantieparken > Roompot ECO Grevelingenstrand