Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede

Nederland - Overijssel - Wanneperveen

Aanbieder: Waterpark Belterwiede Roompot

Waterpark Belterwiede

Verblijf in een van de luxe vrijstaande villa's aan het water met een eigen aanlegsteiger voor veel vaarplezier bij Waterpark Belterwiede in het Overijsselse Wanneperveen. Hele fijne en ruime bungalows en een perfecte ligging bij Nationaal Park Weerribben-Wieden. Waterpark Belterwiede is een ideaal vakantiepark in Nederland voor alle waterliefhebbers. 

Vrijstaande villa's met aanlegsteiger

Doordat je bij Waterpark Belterwiede verblijft in een luxe villa met eigen aanlegsteiger, kun je gemakkelijk een boottochtje maken vanuit je eigen vakantiehuis. Ook kun je vanaf de steiger je hengel uitslaan om te vissen én kun je op het terras bij de villa romantisch dineren aan het water. Lekker om even met z'n tweetjes of het hele gezin quality time te hebben. Jullie komen weer herboren terug van deze relaxte vakantie! Er zijn villa's te boeken voor 4, 6 of zelfs 10 personen. 

Omgeving

Waterpark Belterwiede ligt direct aan twee meren in de Kop van Overijssel: Belterwijde en Beulakerwijde. Hierdoor kom je aan waterplezier niets te kort. Maar je kunt in de omgeving ook lekker fietsen of wandelen door Nationaal Park Weerribben-Wieden, je kunt een uitstapje maken naar de gezellige stad Zwolle of je kunt naar het unieke Giethoorn, wat ook wel het 'Venetië van het Noorden' wordt genoemd. Wil je in Giethoorn zelf verblijven en ook in een huisje met aanlegsteiger en zelfs een sloep verblijven, neem dan ook even een kijkje bij Vakantiepark Giethoorn.

Alle accommodaties van Waterpark Belterwiede: Bekijk nu >
Bekijk Waterpark Belterwiede

Prijzen vergelijken

Waterpark Belterwiede is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Waterpark Belterwiede