Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Curaçao - Zomervakantie Regio Midden

Vakanties Curaçao - Zomervakantie Regio Midden

Zie jij jezelf al liggen op Mambo Beach? En heb jij niks te doen in de maanden juli en augustus? Lees dan snel verder! Ontdek jij klein Curaçao deze zomer of beklim jij de Christoffelberg? Spot alle mooie gekleurde huizen waar Curaçao onderandere bekend om staat of ontdek jij de onderwaterwereld? Er is van alles te doen op het eiland, zo kun je quat rijden, varen of geniet van de lokale gerechten! Dus valt jouw woonplaats in regio Midden? En wil jij jouw grote vakantie spenderen in het paradijs? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Curaçao

8 juli 2023, 9 dagen


Willemstad, Curaçao

15 juli 2023, 9 dagen


Mambo Beach, Curaçao

8 juli 2023, 14 dagen


Willemstad, Curaçao

8 juli 2023, 9 dagen


Willemstad, Curaçao


Willemstad

Willemstad telt 140.000 inwoners en is daarmee de hoofdstad. Wandel over de welbekende Koningin Emma brug ook wel bekend als de pontjesbrug! Wil je een dagje shoppen? Kan dat natuurlijk ook. In Punda kom je voornamelijk bekende merken tegen en in Otrobanda veel kleine boetiekjes en de belangrijkste straat in Otrobanda is Breedestraat! De meest gefotografeerde plek in Curaçao is natuurlijk de handelskade, hier staat de bekende gekleurde huisjes en kan dus niet ontbreken in je bezoek!

Het Westen

Zoek je meer voor rust in je vakantie of wil je even afwisseling? Breng een bezoek aan het westen.Altijd al een filmavond op het strand gewild? Dan is Cabana Beach zeker een aanrader! Wandel naar het topje van de Christoffelberg en geniet van het mooie uitzicht. Het westen heeft dus veel avontuur en rust te bieden en is zeker een aanrader om minstens één dag te spenderen!

Home > Zomervakantie Regio Midden > Curaçao