Goedkope vakantie Curaçao
Zomervakantie Regio Midden

Travis header

Bingo Curaçao

16 augustus 2020
9 dagen
Bingoreizen Curaçao, Curaçao
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Bingo Curaçao

16 augustus 2020
9 dagen
Bingoreizen Curaçao, Curaçao
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Bingo - Curaçao

Ben je op zoek naar een voordelige vakantie op Curaçao waar je kunt genieten van welverdiende luxe en ontspanning? Maar wil je hier niet al te veel geld voor kwijt zijn? Boek dan een appartement of hotelkamer via het Bingo principe: een avontuurlijke formule waarbij je niet weet in welke accommodatie je terecht komt. Je kunt er echter wel zeker van zijn dat de accommodatie met zorg is uitgekozen.

Voordelig overnachten op Curaçao

Omdat hotels en appartementen vaak op het laatste moment nog kamers en appartementen vrij hebben gaan deze eruit voor een spectaculaire prijs die je online niet kan vinden. Via de Bingo-formule wordt er voor jou gezorgd voor een passend verblijf waarvan je pas kennis neemt wanneer je op het eiland aangekomen bent. Spannend, maar ook hartstikke leuk, want je betaalt nooit veel voor een heerlijke zonvakantie op Curaçao.

4-sterren luxe

Het enige wat je van tevoren weet is dat je ergens terecht komt waar 4-sterren worden gehanteerd. Je weet dus sowieso dat je in een net hotel of appartement terecht komt van waaruit je kunt genieten van witte stranden, azuurblauwe wateren en de heerlijke zon! Én, het kan maar zo zijn dat jij honderden euro’s minder betaalt dan je buren op het complex. Zo houd je nog een zakcentje over voor de rest van de vakantie. Ideaal toch?

Goedkope vlucht, transfer en verblijf op Curaçao en nog wat overhouden op leuke dingen te ondernemen? Boek dan via het Bingo principe.

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Bingo Curaçao is te boeken bij:

Interessant voor jou

16 augustus 2020, 9 dagen
Logies

12 augustus 2020, 15 dagen
Logies

20 augustus 2020, 9 dagen
All-Inclusive

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

TravelHunter bestaat 5 jaar 🎉 & dat vieren wij met jou!

Win jij 1 van de 5 mooie prijzen, zoals een reischeque t.w.v. 400 euro?

Doe mee en maak kans!  Bekijk alle prijzen

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door:

TUI
time to momo