↩ Bekijk alle zomervakanties (regio midden) naar Malediven

Sun Island Resort & Spa Malediven

9 dagen naar Sun Island Resort 4-sterren in Malediven vanaf 1349 euro* per persoon.

Regio: Malediven
Stad: Nalaguraidho

Wanneer vertrekken? 23 augustus 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: Halfpension
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

Sun Island Resort - Malediven

Zin in de reis van je leven? Boek dan een voordelige vakantie naar Sun Island Resort op de Malediven. Dit 4-sterrenresort ligt op het kleurrijke eiland Nalaguraidhoo, tussen witte stranden en groene lagunes. Waan je hier als een koning of koningin van de tropische wateren en geniet met volle teugen van een verblijf in de zon.

Dromen op het water

Wanneer je aan de Malediven denkt denk je aan een verblijf in een villa of bungalow op het water. Bij Sun Island Resort kun je zo'n luxe verblijf boeken. Stel je eens voor: je wordt gewekt door de eerste zonnestralen, je loopt je bungalow uit en het enige wat je ziet is helderblauw water. Een frisse duik is dan wel erg aantrekkelijk! Je kunt tevens kiezen voor standaard bungalows en villa’s op het land.

Nooit meer naar huis

Bij Sun Island Resort hoef je nergens aan te denken: wanneer je All-Inclusive boekt kun je onbeperkt genieten van smaakvolle diners en frisse drankjes. Er zijn meerdere restaurants aanwezig waar je van de internationale en de lokale keuken kunt genieten. Even ontspannen doe je in de spa: boek een massage of een andere lichaamsbehandeling. Wedden dat je nooit meer naar huis wilt?

Je sprookje op de Malediven maak je compleet met dit voordelig verblijf bij Sun Island Resort op het eiland Nalaguraidhoo.


Sun Island Resort Malediven
Sun Island Resort Malediven waterbungalows
Sun Island Resort Malediven buffet

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.