Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Zomervakantie Regio Midden > Mauritius > All-Inclusive Mauritius

All-Inclusive Mauritius
Zomervakantie Regio Midden

Travis header

Récif Attitude

18 juli 2023
10 dagen
Noordkust, Mauritius
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Récif Attitude

18 juli 2023
10 dagen
Noordkust, Mauritius
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Recif Attitude - Mauritius

Recif Attitude is een hotel dat zich volledig richt op ontspanning en persoonlijke service. Dit adults only hotel is kleinschalig, maar dat maakt het extra gezellig. Bij aankomst geeft de hotelmanager met veel liefde een rondleiding langs het zwembad en door het hotel. Daarna vertelt hij je graag meer over het eiland. Omdat je dit hotel minimaal met halfpension boekt, kun je gelijk genieten van een maaltijd en een welkomstcocktail. 

Verblijf

Voor je verblijf in dit hotel kun je een kamer naar keuze kiezen. Ga je voor de luxe van Mauritius en wil je echt even samen genieten tijdens deze vakantie? Dan kun je kiezen voor een deluxe kamer tijdens je verblijf in Recif Attitude. Je geniet dan van zeezicht met een eigen terras met loungebank. Dat betekent: samen de zonsondergang bekijken op je privéterras onder het genot van een drankje uit je eigen minibar. 

Mauritius haar onderwaterwereld

Als je dit hotel boekt krijg je er een gratis activiteit bij. Je kunt namelijk één keer gratis met de glasbodemboot mee en dat is een prima oplossing voor mensen die toch liever niet willen snorkelen. Je stapt in op de boot en wordt voorzien van een hapje en drankje, terwijl je onder je door het glas naar de wonderbaarlijke onderwaterwereld van Mauritius kijkt. Hoeveel schildpadden en dolfijnen ga jij samen spotten?

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Récif Attitude is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Midden > Mauritius > All-Inclusive Mauritius