Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Spanje - Zomervakantie Regio Midden

Vakanties Spanje - Zomervakantie Regio Midden

Heb jij niks te doen in de maanden juli en augustus? En wil jij je zomervakantie in het veelzijdige Spanje spenderen? Dan geven wij jou groot gelijk! Spanje heeft veel te bieden, van mooie zandstranden, cultuur tot aan actieve activiteiten. Met een vakantie in Spanje verveel je je dus niet snel! Kies jij voor het mooie zuiden of het geweldige noorden? Bekijk snel deze aanbiedingen en geniet van je veelzijdige zomervakantie in Spanje!

De laatste aanbiedingen voor Spanje

8 juli 2023, 8 dagen


El Arenal, Spanje

8 juli 2023, 6 dagen


El Arenal, Spanje

8 juli 2023, 13 dagen


El Arenal, Spanje

8 juli 2023, 6 dagen


Almerimar, Spanje


Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje met 6,6 miljoen inwoners. Madrid is onder andere bekend door de netflix serie "La casa de papel", zo kan je langs alle bekende plekken van de bekende serie! Ben je een echte voetbal fan? Breng dan zeker een bezoek aan Estadio Santiago Bernabéu, het stadion van Real Madrid! Kan een fietstocht niet ontbreken in een perfecte vakantie voor jou? Dan is een fietstour zeker een must! Parque del Buen Retiro, het bekendste park van Madrid, heeft een mooie grote halve maanvormige vijver vol roeibootjes! Breng daar eens een rust dagje door en geniet vooral van het mooie park!

Stranden

Een dagje naar het strand kan natuurlijk niet ontbreken in jouw zomervakantie naar Spanje, maar de grote vraag is welke kies je? Ken jij Costa de la Luz al? Costa de la Luz is ook wel bekend als " het best bewaarde geheim van Spanje". Kom hier vooral als je meer rust zoek, want er is hier weinig toerisme te vinden! Spanje heeft natuurlijk een aantal eilanden waar het strand ook prachtig is, denk aan Mallorca, Ibiza of Tenerife! De keuze is dus reuze!

Home > Zomervakantie Regio Midden > Spanje