Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Aruba - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Aruba - Regio Noord

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zonvakantie op één van de ABC-eilanden? Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen! Aruba is het paradijs op aarde en de plek waar de zon altijd schijnt. Waarom je voor een zomervakantie op Aruba moet kiezen? Je bezichtigt hier diverse bezienswaardigheden, proeft allerlei lekkernijen en je krijgt geen genoegen van de tropische geluiden. Met de natuurlijke grotten en de parelwitte zandstranden is je zomervakantie naar Aruba helemaal compleet. Van goedkope hotels tot luxe hotels, op Aruba vind je het allemaal! Valt jouw woonplaats onder de regio noord, dan moet je deze zomervakantie deals naar Aruba eens bekijken!

De laatste aanbiedingen voor Aruba

19 augustus 2024, 9 dagen


Paradera, Aruba

19 augustus 2024, 8 dagen


Palm Beach, Aruba

18 augustus 2024, 13 dagen


Oranjestad, Aruba

22 augustus 2024, 9 dagen


Oranjestad, Aruba


Bon bini Aruba!

Dit is hoe de vrolijke bewoners op Aruba je zal begroeten. Het eiland wordt ook wel Happy Island genoemd, en dat is niet voor niets! De parelwitte zandstranden en de prachtige palmbomen die je normaal alleen op foto's ziet, zijn hier in real life te bekijken! Ben jij een echt feestbeest? Bezoek Aruba dan tijdens carnaval! Carnaval is hier het grootste feest van het jaar, een maand lang worden hier allerlei feesten gegeven waar je helemaal los kan gaan. Zonliefhebbers, strandliefhebbers, maar zeker niet te vergeten... Ook cultuurliefhebbers hebben hier een onvergetelijke vakantie! Maar ook in de zomervakantie zijn er genoeg leuke cafés waar je een lekker drankje kunt nuttigen.

De hoogtepunten van Oranjestad tijdens jouw zomervakantie

Snuif de Arubaanse cultuur op in de hoofdstad Oranjestad. Bezoek het Fort Zoutman met de rood wit blauwe toren. Het Fort is in 1798 gebouwd en was het eerste stenen gebouw op Aruba. Sinds 1983 is dit een Historisch Museum dat open is voor publiek. Voor de gezellige winkeltjes, restaurants en een bioscoop ga je naar Renaissance Marketplace. Voor de perfecte vakantiefoto ga je naar de letters met I LOVE ARUBA. De hele dag zie je mensen hier foto's maken bij deze enorme letters. Tijdens een zomervakantie op Aruba kun je natuurlijk geweldig duiken, maar wil jij op een andere manier de onderwaterwereld ontdekken? Boek dan een boottocht met een duikboot bij Atlantis Submarine. Tijdens deze tocht ga je maar liefst 130 meter onderwater! Wil jij in sfeer dineren tussen de Zeeuwse meisjes en koeien? Ga dan naar het restaurant 'The Paddock'. Hier geniet je van je maaltijd in het aangeklede café met allerlei attributen.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Aruba