Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Zomervakantie Regio Noord > Aruba > Goedkope vakantie Aruba

Goedkope vakantie Aruba
Zomervakantie Regio Noord

Travis header

Amsterdam Manor Beach Resort

30 juli 2024
10 dagen
Aruba, Aruba
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Amsterdam Manor Beach Resort

30 juli 2024
10 dagen
Aruba, Aruba
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Amsterdam Manor Beach Resort - Aruba

Op zoek naar een uniek verblijf op het tropische eiland Aruba? Dan ben je bij Amsterdam Manor Beach Resort aan het goede adres. Het eiland wordt vaak beschreven als "one happy island" en dat is niet voor niets. Veel terugkerende bezoekers uit Nederland genieten met volle teugen van de witte stranden, de wuivende palmbomen en het fantastische weer. Ook vind je veel flamingo's op het eiland en zijn er diverse leuke kustplaatsjes. Geniet van jouw stijlvolle kamer in dit koloniale landhuis wat door de Nederlandse familie Schaijk is gebouwd. 

Strandleven

Tijdens je verblijf bij Amsterdam Manor Beach Resort heb je tijd om even helemaal te ontspannen. Het bekende Eagle Beach ligt voor de deur van het hotel. Er staan al ligbedjes met parasol voor je klaar en je maakt je klaar voor een dagje aan het water van de Caribische Zee. Maak ook kennis met de levendige onderwaterwereld vol kleurrijke visjes met gebruik van een snorkelset. Na een middagje aan het witte zandstrand, scoor je een tropische cocktail bij Passions Beach Bar & Lounge of zwembadbar Horizons Bar.

Stijlvol hotel en restaurants

Je geniet van een uniek verblijf bij Amsterdam Manor Beach Resort. De koloniale bouwstijl en de Nederlandse straatbenamingen zorgen voor een bijzondere ervaring. De stijlvolle kamers maken jouw vakantie naar dit tropische paradijs helemaal compleet. Dineer bij een van de twee à-la-carterestaurants Mangos en Passions on the Beach. Veel beter gaat een zonvakantie naar de ABC-eilanden niet worden!

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Amsterdam Manor Beach Resort is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Aruba > Goedkope vakantie Aruba