Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Curaçao - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Curaçao - Regio Noord

Altijd al gedroomd van een onvergetelijk zomervakantie op één van de ABC-eilanden? Dat begrijpen wij! Daarom hebben wij de beste vakantiedeals voor jou op een rijtje gezet. Ga jij in juli en augustus je zomervakantie doorbrengen op Curaçao? Lees dan snel verder! De perfecte instagram foto's met de mooiste stranden worden hier werkelijkheid. Het eiland heeft veel verschillende culturen en alles gaat hier op een ander tempo dan in Nederland. Met het tropische klimaat doe je alles lekker rustig aan en heb je 24/7 het ultieme vakantiegevoel! Dus valt jouw woonplaats onder regio noord? En wil jij zo een tropische zomervakantie? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Curaçao

21 augustus 2024, 8 dagen


Willemstad, Curaçao

11 augustus 2024, 8 dagen


Sint Willibrordus, Curaçao

18 augustus 2024, 13 dagen


Willemstad, Curaçao

23 augustus 2024, 9 dagen


Willemstad, Curaçao


Waarom Curaçao in de zomer?

Waarom is Curaçao nou de perfecte vakantiebestemming voor jouw zomervakantie? Dat kunnen wij je vertellen! Op Curaçao heb je de mooiste witte zandstranden, en dan zeker niet te vergeten de helderblauwe zee! Je vindt hier de mooiste hotels, een indrukwekkende natuur, je zwemt hier met schildpadden en dolfijnen en natuurlijk heb je Klein Curaçao! Als jij je afvraagt waar jouw Aloë Vera zeep en shampoos vandaan komen, ga dan eens langs de Aloë Vera Plantage en zie het met je eigen ogen. And last but not least... Het historische Willemstad!

Wat te doen in Willemstad?

De belangrijkste stad op Curaçao is natuurlijk de hoofdstad Willemstad! Ook hier is er geen moment verveling. Wandel langs de schattig gekleurde huisjes op de Handelskade die tot het werelderfgoed behoren en proef de lekkerste likeurtjes in de Likeur fabriek en zie hoe The Genuine Curaçao Liqueur gemaakt wordt. Bezoek vervolgens de overdekte markt Plasa Bieu voor een lekkere lunch. Wil je meer zien van Curaçao? Wandel dan door Christoffel Nationale Park of boek een bijzondere boot-, duik-, of snorkeltocht met Captain Goodlife, de levende legende van Curaçao. En zeker niet te vergeten, relax op de mooiste stranden van Curaçao en voor de extra ontspanning tijdens je zomervakantie op Curaçao doe je mee met een yoga les.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Curaçao