Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

5-sterren Curaçao
Zomervakantie Regio Noord

Travis header

Renaissance Wind Creek Curacao Resort

21 augustus 2023
9 dagen
Curaçao, Curaçao
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Renaissance Wind Creek Curacao Resort

21 augustus 2023
9 dagen
Curaçao, Curaçao
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Renaissance Wind Creek Curaçao Resort (Voorheen Renaissance Curaçao Resort & Casino)

Luxe vakantie op Curaçao? Wat dacht je van dit volledig gerenoveerde Renaissance Wind Creek Curaçao Resort? Je verblijft in een fijn resort met een perfecte ligging, een privéstrand én een heerlijke zoutwater infinity pool. Er zijn bovendien volop eetgelegenheden én er is zelfs een Starbucks waar je heerlijke verfrissende frappuccino's kunt halen!

Hartje Willemstad

Bon Bini Curaçao, oftewel welkom op Curaçao. Dit 5-sterrenresort ligt in hartje Willemstad. Vanuit Renaissance Wind Creek Curaçao Resort loop je zo de bekende pontjesbrug op en zie je de gekleurde handelskade zoals je op alle foto's van Curaçao ziet. Maak hier wat mooie vakantiefoto's, haal een lekker drankje of ga heerlijk uiteten, bijvoorbeeld in de wijk Pietermaai.

Privéstrand en bioscoop

Renaissance Wind Creek Curaçao Resort heeft uitgebreide faciliteiten. Zo kun je overdag lekker ontspannen op het privéstrand, kun je een duik nemen in de infinitypool of haal je een verfrissend drankje in een van de bars. In de avond kun je naar het buffetrestaurant of het à-la-carterestaurtant, haal je je favoriete cocktail of ga je naar de film in de bijbehorende bioscoop met maar liefst 6 zalen. Vervelen zul je je hier zeker niet!


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Renaissance Wind Creek Curacao Resort is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Curaçao > 5-sterren Curaçao