Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Zomervakantie Regio Noord > Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Dominicaanse Republiek - Regio Noord

Zou jij in juli of augustus graag naar de Dominicaanse Republiek willen? Dan kunnen wij goed begrijpen! Daarom hebben wij de beste vakantiedeals voor jou op een rijtje gezet. Ga jij voor een goedkoop, 5-sterren of all-inclusive verblijf? Het maakt allemaal niet uit want op de Dominicaanse Republiek zijn bijna alle hotels luxe! De parelwitte zandstranden met helderblauwe zee, om er geen genoeg van te krijgen! Ontdek de geschiedenis en het lokale leven door lekker op verkenning uit te gaan. Doe de leukste activiteiten en ontspan maximaal onder de wuivende palmbomen. Klink dit voor jou als muziek in de oren en ligt jouw woonplaats in regio noord? Check dan snel de zomervakantie aanbiedingen naar de Dominicaanse Republiek.

De laatste aanbiedingen voor Dominicaanse Republiek

21 augustus 2024, 9 dagen


Bávaro, Dominicaanse Republiek

21 augustus 2024, 9 dagen


Bávaro, Dominicaanse Republiek

24 juli 2024, 16 dagen


Bávaro, Dominicaanse Republiek

21 augustus 2024, 9 dagen


Bávaro, Dominicaanse Republiek


De 6 beste stranden van de Dominicaanse Republiek

Deze zomervakantie naar de Dominicaanse Republiek op zoek naar de mooiste strandjes? Voor een rustig afgelegen strand met wit zand, blauwe zee en enorme palmbomen ga je naar Playa Rincon. In het kleine restaurantje kun je een lekkere maaltijd nuttigen waardoor je het hier prima een dag volhoudt. Het afgelegen strand Bahia de Las Aguilas behoort tot het natuurreservaat Jaragua Nationaal Park, hier vind je dan ook geen gebouwen, alleen natuur. Voor een relaxte sfeer ga je naar één van de beste stranden Las Galeras. Ben je meer in voor actie? Dan ga je naar Cabarete-Kite Beach, dit strand staat bekend als strand met de grote golven en harde wind, perfect om te gaan surfen dus! En dan heb je natuurlijk nog het enige echte Punta Cana met onder andere Bavaro Beach, waar je je volop vermaakt met snorkeltours, duiklessen en jetski’s. Heb je de witte stranden wel gezien? Bezoek dan het goudgele zandstrand Boca Chica en geniet hier van de restaurants, cafés, kraampjes en leuke activiteiten!

De Dominicaanse cultuur

Op de Dominicaanse Republiek vind je veel verschillende culturen... Lekker eten, de Spaanse taal, de levensstijl, en gewoontes zijn hier allemaal verschillend en dat is nou zo mooi. Door de vele culturen die samenleven zijn er ook super veel bezienswaardigheden en ontdek je van alles wat. Het grootste feest op de Dominicaanse Republiek is Carnaval, dit wordt een maand lang op zijn grootst gevierd. Als het gaat om sport zijn honkbal en boksen hier erg populair. Met een combinatie van Europese en Afrikaanse muziek is Merengue hier de meest voorkomende muzieksoort. Luister naar de muziek en je zou automatisch al willen meedansen, de lokale bevolking wil je vast wel leren hoe je dat doet!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Dominicaanse Republiek