Marokko - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Marokko - Regio Noord

Heb jij altijd al de Marokkaanse cultuur willen opsnuiven tijdens een onvergetelijke vakantie? Dat kunnen wij best begrijpen! Daarom hebben wij de beste vakantiedeals voor jou op een rijtje gezet. Marokko is een heel ander land dan wij gewend zijn, daarom kom je na een vakantie in Marokko weer volop met de mooiste verhalen en herinneringen terug. Van de droge uitgestrekte woestijnen tot de drukke gezellige steden geniet je in juli en augustus hier altijd van het zonnetje. En dan hebben eens over de hoofdstad Marrakech gehad... Ben jij al nieuwsgierig geworden en wil je op vakantie naar dit sprookjesachtige land? Bekijk dan snel de aanbiedingen op deze pagina!

De laatste aanbiedingen voor Marokko

23 juli 2022, 8 dagen


Marrakech, Marokko

23 juli 2022, 8 dagen


Marrakech, Marokko

23 juli 2022, 15 dagen


Marrakech, Marokko

23 juli 2022, 8 dagen


Marrakech, Marokko


Waarom op vakantie naar Marokko?

Marokko is een mooi land... Dat weten we allemaal. Hier kun je genieten van de cultuur, het strand, de woestijn en het bijzondere Atlasgebergte. Maar waarom moet je nou eens in je leven op vakantie zijn geweest naar Marokko? De Riads, in een van deze paleizen en huizen van vroeger moet je eens in geslapen hebben... Sommige hebben nog hun prachtige groene binnentuinen van vroeger. Of ga eens een nachtje slapen in de woestijn... Ook is Marokko een fijne vakantiebestemming omdat het lekker goedkoop is en je kunt hier heerlijke roadtrips maken. Naast de indrukwekkende cultuur kun je hier ook relaxen op het strand, met de mooie golven hebben surfliefhebbers hier ook de tijd van hun leven. Misschien niet verwacht, maar ik Marokko kun je ook heel goed shoppen. And last but not least... Het overheerlijke eten, de gekruide soepen, traditionele tajine en lekker couscous kun je zeker niet missen!

Marrakech

Een stedentrip door Marrakech of relaxen in een luxe all-inclusive hotel... De keuze is aan jou! In deze drukke stad kun je heerlijk shoppen, ga daarom eens naar de Souks. Of volg een leuke kookcursus en neem de Marokkaanse keuken mee naar huis. Een echte must do is een bezoek brengen aan het Djemaa El Fna plein... Hier vind je heel veel verhalenvertellers, slangenbezweerders en straatartiesten. Ga zeker niet te vroeg weg want 's avonds verandert dit plein in een grote eetruimte! De woestijn verken je natuurlijk vanaf de rug van een kameel en de rest van Marrakech bewonder je vanaf een quad. Tijdens je bezoek aan Marrakech kun je de 70 meter hoge Koutoubia Moskee natuurlijk niet missen!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Marokko