Mauritius - Zomervakantie Regio Noord

Vakanties Mauritius - Zomervakantie regio Noord

Mauritius is een klein eilandje bij Noord-Afrika en telt 1,2 miljoen inwoners. Zie jij jezelf al in juli of augustus op een van de witte zandstranden liggen? Lees dan snel verder! Wist jij dat Mauritius een "onderwater waterval" heeft? Beklim de 556 meter hoge berg om deze te bewonderen voor de kust. Kies jij deze zomervakantie om te duiken of toch liever surfen? Het kan allemaal in Mauritius! Droom jij ervan om een onderzeese wandeling te maken? En valt jouw woonplaats onder regio Noord? Bekijk dan deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Mauritius

18 augustus 2022, 10 dagen


Balaclava, Mauritius

18 augustus 2022, 10 dagen


Le Morne, Mauritius

29 juli 2022, 16 dagen


Trou Aux Biches, Mauritius


Watervallen

De prachtige wattervallen van Mauritius zijn bijna niet te missen en horen ook zeker bij je vakantie. Breng een bezoek aan de "onderwater waterval" bij Le Morne Brabant, het is slechts een optische illusie. Door de stroming wordt het slib en zand is zo verspreid dat het lijkt alsof het meters naar beneden stort en het lijkt alsof er een waterval onder het wateroppervlakte ligt! Om bij de watervallen te komen moet je langs verschillende smalle paadjes lopen. Alleen naar de bekendste watervallen van het eiland, de Tamarind Falls, kan je per (huur)auto komen!

Port Louis

De hoofstad van Mauritius is Port Louis en telt bijna 150.000 inwoners. Breng een bezoek aan Blue Penny Museum, waar je leert over het koloniale eilandverleden en de beroemdste postzegel ter wereld bekijkt de Blauwe Mauritius. Loop langs de centrale markt met kraampjes vol bananen, groeten, souvenirs en kun je langs 100 boetieks aan het Caudan Waterfront.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Mauritius