Noord-Macedonië - Zomervakantie Regio Noord

Vakanties Macedonië - Zomervakantie Regio Noord

Ken jij het mooie Macedonië al en wil jij hier je grote vakantie spenderen? Bezoek de hoofdstad Skopje, in deze stad vind je veel bijzondere bezienswaardigheden, er veel leuke restaurantjes en uitgaansgelegenheden! Hoewel Macedonië niet aan de zee ligt, zijn er genoeg zandstrandjes of meren te vinden! Zie jij jezelf al zonnen aan het meer Prespa? Spot jij de watervallen in Vevchani of de Matka Kloof in juli of augustus? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Noord-Macedonië

26 juli 2022, 8 dagen


Struga, Noord-Macedonië

16 augustus 2022, 8 dagen


Struga, Noord-Macedonië

16 juli 2022, 15 dagen


Ohrid, Noord-Macedonië

16 augustus 2022, 8 dagen


Struga, Noord-Macedonië


Skopje

Skopje is de hoofdstad van Macedonië. Slenter een dagje door de Oude Bazaar! De Bazaar staat verder vol met moskeeën, oude Turkse gebouwen en bestaat niet alleen uit fijne restaurantjes, maar ook een aantal hippe wine bars en kroegjes. Een ideale plek dus voor een hapje en een drankje. Daarnaast vind je in de Oude Bazaar een aantal musea die erg de moeite waard zijn. Waar je ook bent in Skopje, je zult vanaf bijna iedere plek in de stad het Millenium Kruis in de verte zien. Het kruis dat is gebouwd bovenop de berg de Vodno op een hoogte van 1000 meter. Het kruis schijnt één van de grootste kruizen te zijn van de wereld. Met een kabelbaan kun je een gave tocht maken naar de top van de berg vanaf waar je een spectaculair zicht hebt over de hele stad en de omgeving. Het kruis is gebouwd van metaal en is ruim 66 meter hoog!

Macedonia Square

Macedonia Square is hét plein van de stad. . Met dit plein probeert te regering een bepaald beeld uit te stralen van luxe en welvaart. Het plein is volgebouwd met grote fonteinen en standbeelden. Het plein is de belangrijkste plek van de stad en vrijwel alle belangrijke bezienswaardigheden liggen in en rondom het plein. Zo komt bijvoorbeeld de stenen brug uit op het plein en zijn een hoop musea (waaronder het Macedonisch museum) om het plein gebouwd.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Noord-Macedonië