Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Goedkope vakantie Noord-Macedonië
Zomervakantie Regio Noord

Travis header

Bane

25 augustus 2023
6 dagen
Meer van Ohrid, Noord-Macedonië
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Bane

25 augustus 2023
6 dagen
Meer van Ohrid, Noord-Macedonië
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Villa Bane – Noord-Macedonië

In het kleinschalige complex Villa Bane is het genieten op vele vlakken. De omgeving is prachtig, op loopafstand van het Meer van Ohrid vind je hier ultieme rust. Daarnaast ligt het centrum van het charmante vissersdorpje Pestani op slechts 150 meter. In Villa Bane ben je helemaal op je plek. Hier tref je de rust, ruimte en gastvrijheid. Een fijne plek voor als je de natuur van Noord-Macedonië wilt ontdekken. Een prachtig land met vele kanten!

Rust en vrijheid

In Villa Bane word je hartelijk ontvangen. Het complex is zeer kleinschalig. Met slechts 4 studio's is het haast een privéverblijf. De studio's zijn netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. In de ochtend start je de dag goed in het ontbijtrestaurant. De eigenaren van Villa Bane leggen je graag in de watten met een goed ontbijt en helpen je waar nodig. Wil je graag een excursie boeken of met een taxi richting het centrum? Zij helpen je graag op weg!

Fijne ligging

In de omgeving van Villa Bane tref je een mooie natuur, met onder meer een klein strandje aan het Meer van Ohrid. Wil je liever de verdere omgeving ontdekken? Het centrum van het gezellige Ohrid ligt 13 kilometer verderop. De stad is eenvoudig met een huurauto of taxi te bereiken. Ohrid heeft een mooi centrum met verschillende winkels, restaurants en ander vertier. Ook de boulevard is zeker de moeite waard, een fijne plek om te wandelen en de gezellige sfeer te proeven!


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Bane is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Noord-Macedonië > Goedkope vakantie Noord-Macedonië