Goedkope vakantie Noord-Macedonië
Zomervakantie Regio Noord

Travis header

Beograd Hotel

26 juli 2022
8 dagen
Meer van Ohrid, Noord-Macedonië
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Beograd Hotel

26 juli 2022
8 dagen
Meer van Ohrid, Noord-Macedonië
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Beograd Hotel - Macedonië

Direct aan de rivier Drim in het magische Struga in Macedonië vind je het Beograd Hotel. Dit 3-sterrenhotel biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie in de zon. Beograd Hotel ligt midden in het centrum van Struga waardoor je binnen no time een leuk restaurantje of winkeltje binnenstapt.

Geschikt voor jong en oud

Het hele gezin zal zich hier zonder twijfel vermaken: voor de kleintjes is er een grote speeltuin aanwezig. Het hotel beschikt over 45 kamers waardoor het complex kleinschalig en gezellig blijft. De kamers zijn ruim en modern ingericht. Ze beschikken over de nodige faciliteiten en sommige kamers beschikken over een balkon met uitzicht over de rivier.

Ontspannen vakantie

Beograd Hotel is de ideale uitvalsbasis wanneer je Macedonië wilt ontdekken. Vanaf het hotel zijn diverse excursies te boeken waarbij je bijvoorbeeld de natuur in gaat of juist de grotere steden bezoekt. Het personeel van het hotel doet er alles aan om jou een ontspannen vakantie te bezorgen. Je hoeft alleen maar je eigen vakantie in te vullen naar jouw wensen.

Tips van Travis:
ABC-eilanden >Zakynthos >Corfu >Canarische Eilanden >Mallorca >Portugal >Samos >Turkije >Italië >
Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >Brussel >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Beograd Hotel is te boeken bij:

Bekijk meer Noord-Macedonië vakanties

Interessant voor jou

16 augustus 2022, 8 dagen
Logies en ontbijt

16 juli 2022, 15 dagen
Logies

16 augustus 2022, 8 dagen
All-Inclusive

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Noord-Macedonië > Goedkope vakantie Noord-Macedonië