Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Spanje - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Spanje - Regio Noord

Breng jij je zomervakantie het liefste door in Spanje? Dat kunnen wij ons voorstellen. Spanje is in de zomer heerlijk warm en je geniet hier van het gezellige Spaanse sfeertje, het heerlijke eten, de mooie Spaanse steden en natuurlijk de heerlijke tapas. Ga jij komende zomer naar de Costa Brava, Costa Blanca, of misschien wel naar één van de eilanden van de Balearen? Wat dacht je van een zomervakantie naar Mallorca of Ibiza? Valt jouw woonplaats in regio noord voor de zomervakantie, check dan de laatste aanbiedingen op deze pagina.

De laatste aanbiedingen voor Spanje

27 augustus 2024, 6 dagen


Pineda de Mar, Spanje

27 augustus 2024, 6 dagen


Cala Ratjada, Spanje

18 augustus 2024, 14 dagen


Puerto Rico, Spanje

22 augustus 2024, 6 dagen


Granada, Spanje


De leukste plekken voor een zomervakantie Spanje

Spanje is groot en heeft heel veel leuke toeristische plekken. Zo gaan de meeste die met de auto gaan naar de Costa Brava, bijvoorbeeld naar Barcelona en omgeving. Super om een strandvakantie te combineren met een ministedentrip naar Barcelona, of misschien wel Valencia. Deze bestemmingen zijn ook met het vliegtuig te bereiken, maar als je kiest voor een pakketreis dan kun je ook wat verder vliegen, bijvoorbeeld naar Andalusië in het zuiden van Spanje. Wordt het dit jaar Torremolinos of Málaga? Of ga jij misschien wel naar één van de Spaanse eilanden deze zomer?

Eilandengroepen van Spanje

Wat betreft eilanden heb je in Spanje ook genoeg keuze, zo heb je de Balearen waar onder andere Mallorca, Menorca en Ibiza onder vallen. En natuurlijk de bekende Canarische Eilanden met Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura en de wat minder bekende La Comera en La Palma. In de zomer ligt de gemiddelde maximum temperatuur op deze eilanden rond de 27 à 28, maar het kan er ook wel 40 graden worden. Kies dus een hotel of appartement waar je een lekkere verfrissende duik kunt nemen in het zwembad. Laat de zomer maar komen!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Spanje