↩ Bekijk alle zomervakanties (regio zuid) naar Cuba

Club Amigo Atlantico Cuba

16 dagen naar Club Amigo Atlantico 3-sterren in Cuba vanaf 1544 euro* per persoon.

Regio: Holguín
Stad: Guardalavaca

Wanneer vertrekken? 25 juli 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: All-Inclusive
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

Club Amigo Atlantico - Cuba

Cuba is hot! Veel toeristen willen nu nog naar Cuba, nu het nog niet te westers is en er nog authentieke oldtimers rondrijden. Voor een betaalbare strandvakantie in Cuba is Club Amigo Atlantico een ideale optie. Lekker genieten van de zon, prachtige strand en All-Inclusive verzorging en dat allemaal in een indrukwekkend land met leuke excursiemogelijkheden!

Onbeperkt eten en drinken

Als je verblijft in Club Amigo Atlantico in Cuba hoef je je nergens druk om te maken. Er zijn genoeg faciliteiten om je een week (of langer) te vermaken. Het hotel heeft namelijk 4 gedeeltes met elk een eigen thema, zwembad en restaurants en bars. In totaal zijn er maar liefst 9 bars, 4 snackbars en 9 verschillende restaurants op het resort te vinden, bijvoorbeeld een Italiaans à la carte restaurant, maar ook een vegetarisch restaurant, een grill en 3 buffetrestaurants. Verhongeren zul je hier dus zeker niet!

Idyllisch Guardalavaca

Het 3-sterrenhotel Club Amigo Atlantico is gelegen in Playa Pesquero in het idyllische Guardalavaca. Door de ideale ligging aan het prachtige witte zandstrand kun je optimaal genieten van je strandvakantie. Ook voor de watersporters is dit perfect! Ga bijvoorbeeld snorkelen, waterfietsen of windsurfen. Daarna kun je lekker ontspannen in de sauna op het resort en als je wilt, zijn er (tegen betaling) zelfs verschillende massagemogelijkheden.

Al met al een heerlijk en goedkoop hotel op Cuba!


Strand bij Club Amigo Atlantico in Cuba
Club Amigo Atlantico in Cuba - Zwembad
Club Amigo Atlantico in Cuba

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.