Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Griekenland - Zomervakantie Regio Zuid

Vakanties Griekenland - Zomervakantie Regio Zuid

Wil jij de maanden juni en augustus door brengen op een van de vele eilanden of op het vaste land. Griekenland is erg divers, zo zoek je gemakkelijk de luxe en rust op, maar ook de gezellige en drukke plekken. Een te gekke zomervakantie die naar jouw wensen is, hoe fijn is dat? Zie jij jezelf al liggen op een van de mooie witte stranden in Griekenland? Bekijk dan snel deze aanbiedingen en wie weet spendeer jij deze zomervakantie daar!

De laatste aanbiedingen voor Griekenland

15 juli 2023, 6 dagen


Kremasti, Griekenland

7 augustus 2023, 8 dagen


Molyvos, Griekenland

15 juli 2023, 13 dagen


Pastida, Griekenland

15 juli 2023, 6 dagen


Rhodos-stad, Griekenland


Kreta

Kreta is een van de bekendste eiland van Griekenland en ook zeker niet te missen. Ontdek de mooie stranden van het prachtige eiland zoals het Vai-strand. Hier ben je echt omringd door palmen, wit zandstrand en azuur blauw water. Echt even genieten en uitrusten. Breng ook zeker een bezoek aan de geboorteplaats van de God Zeus, Diktigrot. Je bent hier dicht bij de wolken en een mooi uitzicht op Kreta.

Zakynthos

Zakynthos staat bekend om het scheepswrak, het wrak ligt er al sinds 1980. Het schip werd gebruikt om sigaretten te smokkelen van Turkije naar Italië. Een van de belangrijkste inkomen voor Zakynthos is de wijnbouw. Geniet van een prachtige rondleiding en een heerlijke wijnproeverij. Als je van watersporten houdt is Banana Beach zeker een aanrader, je kunt hier elke watersport beoefenen die je wilt!

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Griekenland