Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Zomervakantie Regio Zuid > Griekenland > Twee weken Griekenland

Twee weken Griekenland
Zomervakantie Regio Zuid

Travis header
816,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Sunweb

Hotel Philoxenia

31 juli 2024
13 dagen
Epirus (Parga), Griekenland
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Philoxenia

31 juli 2024
13 dagen
Epirus (Parga), Griekenland
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Philoxenia - Griekenland

Ben jij gek op zonvakanties, maar wil je ook een beetje genieten van mooie natuur? Dan zit je op Corfu helemaal goed. Je verblijft direct aan het strand, kan genieten van een zwembad en de groene natuur om je heen. Wat wil jij nog meer tijdens je vakantie?

Zon, zee & natuur

Neem een duik in het grote buitenzwembad, terwijl de kleine vakantiegangers waterpret beleven in het kinderbadje. De groene natuur ligt aan je voeten als je wakker wordt en je geniet er de hele verdere dag van tijdens een dagje zon in de tuin. Sportievelingen kunnen verschillende watersporten beoefenen op het strand, de prijzen kun je bij de lokale ondernemers opvragen. Je kiest zelf of jij lekker aan het zwembad gaat genieten of toch bij het strand. Vergeet niet zo'n Griekse cocktail te halen bij de zwembadbar. De barman staat al op je te wachten!

Corfu-Stad

Altijd leuk om ook even omringende plekken tijdens jouw vakantie te verkennen. Neem de lokale bus richting Corfu-Stad waar je zoveel moois te bewonderen hebt. Hier kun je het oude fort bekijken en langs de oude of de nieuwe haven wandelen. Ben jij meer van het klimwerk? Beklim dan de hoogste berg van Corfu, Pantokrator. Dit is pas een toffe uitdaging!

 

Relevante pagina's voor jou:
Griekenland vakantieZomervakantie

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Hotel Philoxenia is te boeken bij:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Griekenland > Twee weken Griekenland