Twee weken Griekenland
Zomervakantie Regio Zuid

Travis header

Evelin

15 juli 2023
13 dagen
Samos, Griekenland
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Evelin Samos - Griekenland

Het gezellige appartementencomplex Evelin Samos ligt op het gelijknamige Griekse eiland Samos. Geniet van een voordelige vakantie met alle faciliteiten die je nodig hebt. Neem een duik in het zwembad, loop naar het strand op 800 meter verder of ontdek de rest van eiland met een huurauto. 

Faciliteiten

Verblijf jij in Evelin Samos dan kun je een duik nemen in het ruime zwembad, waarnaast voldoende ligbedden en parasols staan op in de warme zon op te drogen. Het strand ligt op 800 meter en is dus prima te voet te bereiken. Je verblijft in dit appartementencomplex in principe op basis van logies, maar als je wilt kun je ook een lekker ontbijtje bijboeken. Wat extra beweging tijdens je vakantie? Dan kun je een balletje slaan op de tennisbaan van het complex. 

Ligging Evelin Samos

Evelin Samos ligt in het plaatsje Pythagorion, op 1200 meter afstand van het centrum. Als je meer wilt zien van de omgeving kun je hier natuurlijk rustig naartoe lopen, maar je kunt ook met de bus (de halte is op 50 meter afstand van Evelin Samos) of je huurt een fiets en gaat op die manier naar de haven en het gezellige centrum van Pythagorion. Als je meer van het eiland wilt zien, dan kun je een auto huren of je boekt een van de beschikbare excursies. 


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Evelin is te boeken bij:


Bekijk meer Griekenland vakanties >>

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Griekenland > Twee weken Griekenland