Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Spanje - Zomervakantie Regio Zuid

Vakanties Spanje - Zomervakantie Regio Zuid

Wil jij er even tussen uit en zoek jij nog een zomervakantie die bij al jouw wensen past? Bekijk dan deze te gekke aanbiedingen! Lig heerlijk heel de dag aan het strand of ontdek al het moois wat Spanje biedt! Kies jij voor de Costa Del Sol of liever toch de eilanden zoals Gran Canaria, Ibiza of Lanzarote? Wat je ook kiest een grote vakantie in Spanje is gegarandeerd een leuk verblijf. Kom jij deze juli of augustus naar Spanje?

De laatste aanbiedingen voor Spanje

10 juli 2024, 6 dagen


Playa de Muro, Spanje

10 juli 2024, 6 dagen


Playa de Muro, Spanje

6 juli 2024, 13 dagen


Pineda de Mar, Spanje

9 juli 2024, 8 dagen


Lloret de Mar, Spanje


Gran Canaria

Een van de bekendste eiland in Spanje is toch wel Gran Canaria. In Gran Canaria komen per jaar zo'n 3,3 miljoen toeristen, ook Spanjaarden vieren hier graag hun vakanties. Precies midden in het eiland vind je rotsformatie, Roque Nublo. Deze rotsformatie is maar liefst 80 meter hoog en 180 meter boven zeeniveau, zo heb je na je klim een prachtig uitzicht! Een dagje strand met een Caribisch gevoel? Dan is het strand Puerto Rico wat voor jou! Hier ben je omringd door palmbomen, rust en blauw water.

Costa Del Sol

Costa Del Sol ligt in het zuiden van Spanje, hier is het bijna elke dag lekker weer. Ga eens stadje Granada en loop hier lekker rond tussen alle leuke winkeltjes en koop een souvenir voor thuis. Ga ook zeker een dagje naar het Alhambra, dit is een middeleeuws paleis en fort van de Moorse heersers van het koninkrijk Granada in Andalusië. Wandel lekker door het paleis en geniet van het prachtige uitzicht.

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Spanje