Twee weken Spanje
Zomervakantie Regio Zuid

Travis header

Oasis San Antonio

21 augustus 2022
15 dagen
Canarische Eilanden, Spanje
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Oasis San Antonio

21 augustus 2022
15 dagen
Canarische Eilanden, Spanje
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Oasis San Antonio – La Palma 

La Palma is een prachtig eiland en daarom een leuke vakantiebestemming. Er zijn veel wandelroutes op het eiland, maar ook bij de hotels, zoals het gezellige Oasis San Antonio, is genoeg te doen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een eigen balkon of terras met zitje. Je kunt ervoor kiezen om zelf een lekker gerecht te bereiden in je eigen keuken, maar je kunt er ook voor kiezen om een hapje te gaan eten in het centrum. Volop mogelijkheden bij Oasis San Antonio!

Rustig gelegen

Oasis San Antonio is een goede keuze voor als je lekker wilt ontspannen tijdens je vakantie. Het hotel heeft namelijk een rustige ligging aan een helling. Dit betekent echter niet dat je helemaal van de buitenwereld bent afgesloten. Als je de drukte wilt opzoeken is dit namelijk zo gebeurd, het centrum van Centrocancajos ligt op ongeveer 600 meter van het hotel. Het strand ligt iets verder, op 750 meter. Voor boodschappen ben je zo bij de supermarkt, deze ligt op slechts 35 meter afstand.

Tropische tuin en terras

Je ervaart bij Oasis San Antonio een echte vakantiesfeer. Het hotel heeft een tropische tuin, hier vind je een zwembad en je kunt er zelfs minigolfen. Ook beschikt de tuin over ligbedden waar je kunt zonnen. Het restaurant voor ontbijt en diner ligt in het nabijgelegen complex La Catela. Je kunt bij Oasis San Antonio kiezen voor alleen logies, logies met iedere dag een lekker ontbijt óf halfpension waarbij naast ontbijt ook het avondeten inbegrepen is.

Tips van Travis:
ABC-eilanden >Zakynthos >Corfu >Canarische Eilanden >Mallorca >Portugal >Samos >Turkije >Italië >
Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >Brussel >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Oasis San Antonio is te boeken bij:

Bekijk meer Spanje vakanties

Interessant voor jou

30 augustus 2022, 6 dagen
Halfpension

29 augustus 2022, 6 dagen
Logies

30 augustus 2022, 6 dagen
All-Inclusive

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Spanje > Twee weken Spanje