Cyprus

Vakantie naar Cyprus

Zon, standen en terrasjes

De grootste aantrekkingskracht van het mooie eiland Cyprus is de zon. Cyprus heeft zachte winters en warme droge zomers. Voor ons toeristen is Cyprus dé meest zonzekere bestemming van alle eilanden in de Middellandse Zee. Boek je buiten het hoogseizoen en wil je niet te ver maar toch zon? In Cyprus kan de temperatuur in oktober nog boven de 30 graden zijn. En je bent er vanaf Schiphol al in 4 uur en 10 minuten. Cyprus is een verrassend goedkope bestemming dat bestaat uit een noordelijk (Turks) deel en een zuidelijk deel. Het zuidelijke deel lijkt wat cultuur betreft veel op Griekenland. Vooral het zuidelijke deel is zeer populair bij vakantiegangers.

De laatste aanbiedingen voor Cyprus

5 oktober 2021, 6 dagen


Peyia, Cyprus

5 oktober 2021, 6 dagen


Ayia Napa, Cyprus

3 juni 2021, 15 dagen


Paphos, Cyprus

14 september 2021, 6 dagen


Ayia Napa, Cyprus

Aanraders op Cyprus zijn: Wandelen of fietsen door het Trodos gebergte met prachtige uitzichten en idyllische oude dorpjes. Of naar de rots van Aphrodite, de plek waar de godin van de liefde geboren zou zijn..

Zoek je meer het toeristische deel van het eiland, dan zijn de populaire plaatsen zoals Agia Napa, Limassol, Larnaca en Kato Paphos meer iets voor je. Deze plaatsen zijn het beste te omschrijven als zon, zee, strand met een gezellige sfeer. Zoek je net iets rustigers maar toch toeristisch, dan mag je het plaatsje Paphos niet overslaan. Het is een prachtige plek waar je heerlijk kunt eten, drinken en rondlopen. En dat allemaal bij het bijzonder mooie haventje.

Mocht je je in het bruisende nachtleven willen storten? Zowel in Agia Napa als Limassol kom je aan je trekken. Met een ruime keuze aan bars, restaurants en clubs kan je je tot diep in de nacht uitleven. Ayia Napa is de meest bekende plek om uit te gaan tegen lage prijzen. Beslist een aanrader.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!