↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Cyprus

Topset Hotel zwembad

8 dagen naar Top set 3-sterren in Cyprus vanaf 249 euro* per persoon.

Regio: Cyprus Turks
Stad: Kyrenia Girne

Wanneer vertrekken? 5 oktober 2018
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: Logies en ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbieding
Topset Hotel - Cyprus

Staat Cyprus dit jaar op de vakantieplanning? Verblijf dan bij Topset Hotel, een drie-sterrencomplex in Karavas in het noorden van het eiland. De perfecte ligging aan de Middellandse Zee zorgt voor een ultiem tropisch gevoel. Topset Hotel ligt meteen aan een mooi kiezelstrand waardoor je binnen no time een lekkere frisse duik in de zee kunt maken. Liever zwemmen in een zwembad? Het hotel beschikt over een groot buitenzwembad.

Grote comfortabele kamers

Het hotel beschikt over 70 ruime en moderne kamers. Deze zijn verspreid over vier gebouwen met twee verdiepingen. De laagbouw en het vele groen in de tuin en rondom het complex maakt het geheel sfeervol en kleinschalig. Iedere kamer beschikt over een airconditioning, televisie, een balkon of terras, huurkluisje en meer.

Ontdek het eiland

Om je vakantie compleet te maken kun je een auto huren om Cyprus zelf te ontdekken. Maak een roadtrip naar het indrukwekkende Troodosgebergte of bezoek de Haven van Paphos. Waar je ook naartoe gaat: vergeet je fotocamera niet. Cyprus te mooi en te divers om niet vast te leggen voor later.

Cyprus ontdekken? Kies voor het Topset Hotel als voordelige uitvalsbasis en geniet met volle teugen!


Topset Hotel Cyprus
Topset Hotel Cyprus romantisch
Topset Hotel Cyprus fruitbomen

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie ten alle tijden up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.