All-Inclusive Noord-Macedonië

Travis header

Makpetrol Hotel

5 juli 2022
8 dagen
Meer van Ohrid, Noord-Macedonië
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Makpetrol Hotel

5 juli 2022
8 dagen
Meer van Ohrid, Noord-Macedonië
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Makpetrol Hotel - Macedonië

In het Macedonische Struga vind je het Makpetrol Hotel, vlakbij het bekende meer van Ohrid. Wanneer je op zoek bent naar een comfortabel verblijf in een groene omgeving dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Het grote voordeel is ook nog eens dat een vakantie bij dit hotel altijd goedkoop te boeken is! Je verblijft op basis van all-inclusive dus je hoeft tijdens je verblijf echt nergens meer op te letten.

Kamers van Makpetrol Hotel

Het Makpetrol Hotel beschikt over 50 comfortabele kamers waardoor het complex kleinschalig en gezellig blijft. De kamers bieden alles wat je nodig hebt tijdens een geslaagde vakantie in Macedonië. Maak gebruik van de minibar, comfortabele bedden en een balkon met uitzicht op het meer van Ohrid. Vanuit de tuin van het hotel ben je overigens binnen no time bij dit meer; het pad in de tuin leidt de gasten naar het prachtige meer.

Op basis van all-inclusive

Lekker zwemmen in het zwembad, wandelen langs het meer of op excursie in de buurt? Het is allemaal mogelijk bij deze accommodatie. Je vult je eigen vakantie naar eigen wensen in. Het enige wat vaststaat zijn de tijden van ontbijt, lunch en avondeten. Schuif lekker aan bij het buffet en geniet van lokale en internationale gerechten. In de avond blijf je nog even hangen met een drankje terwijl je geniet van de ondergaande zon. Zo hoort vakantie toch altijd te zijn?

Tips van Travis:
ABC-eilanden >Zakynthos >Corfu >Canarische Eilanden >Mallorca >Portugal >Samos >Turkije >Italië >
Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >Brussel >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Makpetrol Hotel is te boeken bij:

Bekijk meer Noord-Macedonië vakanties

Interessant voor jou

5 juli 2022, 8 dagen
Logies en ontbijt

27 september 2022, 8 dagen
Logies en ontbijt

31 augustus 2022, 15 dagen
Logies

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Noord-Macedonië > All-Inclusive Noord-Macedonië