Hotels Tanzania

Tanzania is een prachtig land voor iedereen die gek is op safari's. Dit mooie land beschikt namelijk over fantastische wilde dieren, een schitterende natuur en totale ontspanning in de luxe resorts. Er zijn verschillende reservaten waar je naartoe kunt en waar je bijvoorbeeld de 'Big Five' en andere mooie diersoorten kunt spotten. Een rondreis is ook ideaal als je meer van Tanzania wilt ontdekken.

Voor een relaxte strandvakantie ga je naar een van de hotels op het eiland Zanzibar waar je helemaal in de watten gelegd wordt. De indrukwekkend onderwaterwereld maakt het een prachtige plek om te snorkelen of te duiken.

Aanbieders hotels in Tanzania

Veelgestelde vragen over hotels in Tanzania

Twee hele mooie luxe resorts die op het eiland Zanzibar liggen zijn Seacliff Resort & Spa en Dream of Zanzibar. Hier geniet je van alle luxe! 

Als je all-inclusive wilt genieten, raden wij je aan om naar Zanzibar te gaan, bijvoorbeeld naar het 4-sterren Reef & Beach Resort. Je geniet hier niet alleen van de luxe, maar kunt ook zorgeloos alles bestellen waar je trek in hebt. Zo zijn er verschillende restaurants aanwezig en haal je tussendoor gemakkelijk een verkoelend drankje bij de bar!

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen