Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bagni di Pisa Palace & Spa

Bagni di Pisa Palace & Spa

Italië - Toscane - San Giuliano Terme

Travis header

Bagni di Pisa Palace & Spa Toscane voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Bagni di Pisa Palace & Spa - Italië

Dit hotel is een van de 'Leading Hotels of the World' en dat is niet zonder reden. Dit 5-sterrenhotel in Italië biedt je ultieme luxe en een service van de allerhoogste kwaliteit. Dit gebouw was de adellijke residentie van de groothertog van Toscane. Dit was toendertijd zijn zomerverblijf, maar na zijn overlijden is het omgebouwd tot een luxe hotel. Je kunt in dit hotel verblijven op basis van logies met ontbijt of halfpension. Ga jij voor een heerlijk dagelijks ontbijtje of ook voor een Italiaans diner?

Een dagje weg

Wil je Italië ontdekken tijdens je verblijf in dit hotel? Bagni di Pisa Palace & Spa ligt erg centraal ten opzichte van Pisa, waardoor je makkelijk een bezoek aan deze stad kunt brengen. Pisa staat natuurlijk bekend om de scheve toren, maar er is nog meer te zien en doen in deze stad. Stap de Dom of het authentieke Baptisterium in. Als je juist even de drukte wilt ontlopen kun je het best naar de botanische tuin Orto Botanico di Pisa gaan om even tot rust te komen en van de natuur te genieten. 

Ochtendwandeling

Bagni di Pisa Palace biedt verschillende faciliteiten en activiteiten aan. Je kunt hier natuurlijk vrijblijvend gebruik maken van het buiten- en binnenzwembad en de fitnessfaciliteiten, maar wat dit hotel nog bijzonderder maakt, is de tuin met onwijs veel olijfbomen. Er wordt door het hotel een dagelijkse ochtendwandeling tussen de olijfbomen georganiseerd. Hier kun je elke dag bij aansluiten, behalve op zondagen. De medewerkers vertellen je tijdens deze wandeling graag meer over de geschiedenis van het hotel en natuurlijk over de verschillende planten en olijfbomen. 

Home > Hotels en appartementen > Bagni di Pisa Palace & Spa